monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Clujul a devenit raiul spărgătorilor de locuințe

În ultimele săptămâni, în Cluj-Napoca și în Florești s-au înregistrat zeci de spargeri din locuințe. Oamenii sunt disperați de ineficiența legii și a polițiștilor și încearcă să găsească soluții pe Facebook.

Strângere de fonduri pentru copiii cu insuficienţă renală

După ce anul trecut a adunat peste o tonă de alimente pentru copiii abandonaţi, Lorand Soares Szasz ţine un seminar aproape gratuit, de data aceasta pentru 40 de copii cu insuficienţă renală din Asociatia “Delia Gradinaru”.

Clujul, în finală pentru titlul de Capitală Culturală Europeană

Ministerul Culturii, în calitate de organizator principal al competiției Capitală Europeană a Culturii 2021, a anunțat vineri, într-o conferință de presă, orașele care rămân în cursa pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Culturii 2021.

Curtea de Apel Cluj a amânat pe 18 decembrie pronunţarea în dosarul Căprioara

Instanţa de judecată a decis să amâne pe 18 decembrie pronunţarea în dosarul "Căprioara", în care preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, este acuzat de mai multe fapte penale, a declarat, vineri, expertul în relaţii publice de la Curtea de Apel, Adrian Dănilă.

Descoperiţi Câmpia Maghiară de Nord

Cei care vizitează regiunea Câmpia Maghiară de Nord vor avea parte – în mod garantat – de experienţe unice. Atracţia majoră a regiunii o reprezintă experienţele legate de apă. Nicăieri în Ungaria nu se găsesc atâtea ştranduri, parcuri acvatice, complexe balneare şi de agrement, parcuri cu tobogane acvatice, băi acoperite sau în aer liber.

Capturi de sezon ale poliţiştilor clujeni

Cetină de brad, pomi de Crăciun și material lemnos, în valoare de peste 6.000 de lei, confiscate în urma unor acțiuni. Valoarea sancțiunilor aplicate se ridică la 8.000 de lei.

Adio cine romantice la lumina lumânării în restaurante

sursa foto haihuimereu.blogspot.com
Folosirea flăcării (lumânări, făclii, torţe) pe timpul spectacolelor de teatru, opera, operetă, sau pentru ambianţă ori divertisment în restaurante, baruri, cluburi, discoteci este interzisă, arată ISU Bucureşti.