monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Copiii sunt invitați la Parada lui Moș Crăciun, din Iulius Mall Cluj (P)

În tărâmul de poveste de la Iulius Mall Cluj, copiii sunt răsfățați cu surprize care să le aducă în dar magia Crăciunului. Moșul și ajutoarele lui îi vor vizita la Iulius Mall, în pauzele dintre sesiunile de shopping de cadouri pentru cei cuminți, oferindu-le multă bucurie.

Euro a sărit de 4,50 lei

Apropierea momentului în care Comitetul de politică monetară al Rezervei Federale americane (FOMC) creează presiune asupra monedelor de la marginea zonei euro, care au evoluţii depreciative.

Primul taxi comunitar din istoria Clujului

Beard Brothers și The Ssiterhood sunt pe cale de a lasa primul taxi comunitar din Cluj. O inițiativă creată pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru cazuri sociale urgente.
Și-au serbat aniversarea celor doi ani de activitate în urmă cu două săptămâni, iar în acest weekend își lansează cea de a 8-a campanie. Beard Brothers și The Sisterhood sunt determinați să schimbe ceva în jurul lor, să-și construiască lumea lor.

Corina Cretu, în mijlocul unui scandal major la Bruxelles. Comisarul european, criticat pentru programul lejer de lucru şi vacanţele prelungite

Aproape jumătate din personalul apropiat comisarului UE pentru politici regionale Corina Creţu a demisionat în timpul primului ei an în funcţie, motivul părând să fie îngrijorările provocate de obiceiurile de muncă ale acesteia, scrie Politico, într-un articol critic la adresa fostului parlamentar UE, citând surse din cadrul cabinetului.

FRH va retrage definitiv tricoul cu numărul 10 din echipa națională

Federația Română de Handbal (FRH) va retrage definitiv tricoul cu numărul 10 din echipa națională, în luna ianuarie, în cadrul unei ceremonii speciale la meciul România - Finlanda de la Baia Mare, în memoria fostului mare jucător Gheorghe Gruia.

S-au mobilizat prea târziu - FOTO

Un echipaj de pompieri a intervenit joi dimineaţa pentru a îndepărta bucăți de tencuială de pe Hotelul Continental. Miercuri seara, un ornament de pe clădire a căzut în capul unei tinere de 27 de ani.

Seplecan a eşuat din nou. Nu a reuşit schimbarea lui Ciceo

Pus pentru a patra oară pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean, proiectul privind schimbarea lui David Ciceo din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Aeroportului Cluj nu a trecut de votul consilierilor judeţeni. Imediat după vot, preşedintele CJ Mihai Seplecan a părăsit şedinţa.

Consiliul Judeţean Cluj are un nou vicepreşedinte

Singurul candidat pentru funcția de vicepreședinte al CJ Cluj, liberalul Călin Tuluc a reușit să strângă, din a doua încercare, numărul necesar de voturi pentru a fi validat. Tuluc îi ia locul lui Horaţiu Cătărig care şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte.