monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

A patra zi de proteste la Cluj. Numărul celor care au ieşit în stradă, mai mic decât în alte seri

Sute de persoane au protestat, sâmbătă seară, la Cluj-Napoca având pancarte cu mesaje împotriva corupţiei şi clasei politice. Este cea de-a patra zi consecutiv când clujenii au ieşit în stradă. La Bucureşti, în a cincea zi de proteste, peste 2.500 de oameni s-au adunat în Piaţa Universităţii. Sâmbătă, nouă persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv au murit, iar numărul celor decedaţi în urma tragediei din 30 octombrie a ajuns la 41.

CFR Cluj, egal cu FC Voluntari

FC Voluntari a terminat la egalitate cu CFR Cluj, scor 2-2 (1-0), sâmbătă seara, pe Stadionul Dinamo din București, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal.

RENUNȚAREA LA FUMAT: tratament specializat sau terapii alternative? Ce spun medicii.

Cel mai recent studiu Eurobarometru ne arată că 27% dintre români fumează în mod regulat, iar 58% dintre aceștia au incercat să se lase de fumat. 20% în ultimul an. Fie că apelează la programe care oferă ajutor de specialitate din partea medicilor sau la terapii alternative, rezultatul sperat este același: renunţarea definitivă la fumat.

A început sezonul furturilor de pomi de Crăciun

Un bărbat este cercetat pentru furt şi tăiere fără drept de arbori, după ce a fost depistat de poliţişti încărcând într-o autoutilitară brazi care ar fi fost sustraşi dintr-o pădure din Călăţele.

Seplecan, în mijlocul meşteşugarilor

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan, a vizitat vineri, 6 noiembrie, standul Asociaţiei Produs de Cluj din cadrul Târgului Regional pentru Artizanat şi Meşteşuguri 2015 - Regiunea Nord Vest. Târgul se desfăşoară până duminică, 8 noiembrie, la Polus Center.

Steaua - FC Botoşani se va disputa la Cluj-Napoca

sursa foto radio.ubbcluj.ro
Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, vineri seară, pe site-ul oficial, că meciul Steaua - FC Botoşani, contând pentru etapa a XVII-a a Ligii I, se va disputa la Cluj-Napoca, Arena Naţională neavând autorizaţie de securitate la incendiu.