monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Bătrânii protestatari ai Clujului, mândri de tinerii care iau atitudine

A doua zi de protest la Cluj-Napoca a strâns peste 1000 de oameni. Cu pancarte pe care erau scrise diverse mesaje, atât de atac la adresa clasei politice, cât și de susținere pentru victimele tragediei din clubul bucureștean Colectiv, mulțimea a militat pentru schimbare. În centrul Clujului și-au făcut apariția nu doar tineri, ci și persoane trecute de prima tinerețe.

Cât de trendy sunt clujenii în materie de modă

Specialiștii în modă consideră că, în general, clujenii adoptă în vestimentație “o oarecare lejeritate, combinată cu eleganță și pe alocuri cu excentricitate”.

UPDATE Clujul, din nou în stradă

fotosaulpop
Pentru a doua zi consecutiv clujenii s-au prezentat în stradă. Aproximativ 900 de persoane s-au strâns în centrul Clujului pentru a-și exprima nemulțumirile față de guvernare. În același timp, la București protestează 10.000 de oameni, în total fiind vorba de 15.000 de manifestanți la nivel național.

Atelier de “eradicat” lenevirea

Zilele trecute, o librărie din Cluj a găzduit un atelier despre știința și arta ne-procrastinării (cum să nu mai amâni începerea unei sarcini), dedicat tuturor celor care își pun toate resursele fizice și morale în ziua de mâine.

Dosar penal privind legalitatea folosirii coloanelor oficiale de către şefii de instituţii. Denunţul la DNA i-a vizat pe Gabriel Oprea, Tiberiu Niţu şi Patriarhul Daniel

DNA a deschis un dosar penal, în urma unui denunţ, privind legalitatea folosirii coloanelor oficiale în cazul tuturor şefilor de instituţii. Denunţul la DNA privind legalitatea folosirii coloanelor oficiale de către şefii de instituţii a fost făcut de o organizaţie neguvernamentală, iar plângerea a vizat folosirea coloanelor de către Gabriel Oprea, Tiberiu Niţu, procurorul general al României, şi Patriarhul Daniel, spun surse judiciare.

COMUNICAT DE PRESA

"Proiect de ordin comun al ministrului justiției și al preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală pentru abrogarea art.11 din anexa nr. 1 la Ordinul comun al ministrului justiției și al președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 492/C-205/2012 pentru aprobarea Procedurii de solicitare şi emitere, în format electronic, a adeverinţei privind înregistrarea documentului care atestă dreptul de folosinţă asupra spaţiului cu destinaţie de sediu social şi a certificatului pentru spaţiul cu destinaţie de sediu social"

Ce a spus fostul premier la ieşirea de la DNA

Emil Boc la iesirea de la DNA. Foto: Angelo Brezoianu / Agerpres Foto
Primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, fost premier și fost șef PDL, s-a prezentat joi la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat în dosarul în care este anchetată Elena Udrea sub control judiciar pe cauțiune.

Clujul, promovat la Londra la World Travel Market

Consiliul Judeţean Cluj participă la World Travel Market cu un stand în cadrul căruia sunt promovate principalele obiective turistice din judeţul Cluj precum şi evenimentele cultural-artistice care se vor desfăşura pe parcursul anului 2016.

Sorin Câmpeanu, desemnat PREMIER INTERIMAR. Klaus Iohannis va chema la consultări societatea civilă

Preşedintele Klaus Iohannis a acceptat demisia premierului Victor Ponta şi l-a numit în funcţia de premier interimar pe Sorin Câmpeanu. "Am decis ca în continuarea consultărilior cu partidele pe care le-am planificat pentru azi și mâine să consult în premieră un nou actor: societatea civilă. Voi convoca pentru mâine după-amiază un grup care reprezintă societatea civilă și strada", a spus președintele.

3000 de oameni, acelaşi glas: „Singura soluţie, încă o revoluţie!”

Sursa foto: SAUL POP
Piaţa Unirii a găzduit miercuri seara sute de persoane adunate pentru a protesta împotriva corupţiei ce zilele trecute a omorât peste 30 de persoane în tragedia de la Colectiv. În mai puţin de două ore, alţi câţiva mii de protestatari li s-au alăturat, blamând într-un glas clasa politică.