monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Compania de apă ARIEȘ investește în oameni și în calitatea serviciilor distribuite (P)

În această perioadă, Compania de Apă ARIEȘ continuă să construiască și să se modernizeze. În paralel cu lucrările derulate la sediul central al CAA, se execută lucrări de reabilitare a clădirii care a avut rolul, în trecut, de Centrală Termică (CT 15). Sunt lucrări de extindere a spațiilor operaționale și fac parte din contractul cu denumirea: „Reabilitare clădiri și spații operaționale”.

Artistul de la “Publicitate”

Sursa foto famousart.ro
Un grup de tineri artiști clujeni au combinat acrobațiile și jongleriile cu teatrul, pentru a le oferi oamenilor motive să zâmbească.

Accident pe varianta Zorilor-Mănăștur

Un accident de circulație a avut loc vineri, în jurul orei 12.00, pe varianta Zorilor-Mănăștur. Trei persoane au ajuns la spital din cauza unui șofer neatent.

DNA cere încuviințarea arestării preventive pentru deputatul Ioan Oltean

Procurorii DNA cer încuviințarea arestării preventive pentru deputații Ioan Oltean și Cătălin Teodorescu care au fost puși miercuri sub urmărire penală pentru complicitate la abuz în serviciu și trafic de influență, respectiv pentru abuz în serviciu, în dosarul ANRP 4.

Problema migraţiei, dezbătută la FSPAC

Joi, 26 noiembrie, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării a găzduit timp de două ore o conferință organizată de membrii ”Mathias Corvinus Collegium” Cluj, o comunitate unică de mai mult de 500 de studenți din aproape toate grupurile etnice care a fost înființată în anul 1996 la Budapesta, cu scopul de a adăuga valoare pentru generațiile de tineri.

La Cluj s-a deschis Centrul Medical de Podiatrie: primul centru medical din România dedicat îngrijirii piciorului (P)

Primul centru medical pentru îngrijirea piciorului din România - Centrul medical de Podiatrie - funcționează din această toamnă la Cluj-Napoca. Un concept în premieră în țara noastră, centrul reprezintă un model de abordare holistică interdisciplinară în îngrijirea piciorului: servicii specializate, personal medical excelent pregătit, aparatură performantă și standarde ridicate de excelență.