monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Piața de vechituri Oser din Cluj, o întoarcere în timp

Foto  arhiva
În fiecare sambătă, încă de la primele ore ale dimineţii, celebra piaţă de vechituri Oser din Cluj îşi deschide porţile pentru vânzători şi cumpărători. Chiar dacă vremea nu ține cu ei, comercianţii din piaţa Oser nu ratează ocazia de a-şi expune lucrurile uitate de timp pe tarabe, mese improvizate sau cearceafuri. Piața de vechituri Oser a fost și va rămâne „un deliciu” pentru oricine vrea să se întoarcă în timp.

Echipa bărboșilor altruiști sărbătorește 2 ani de fapte bune printr-un party inedit

2 ani de Beard Brothers
Beard Brothers sunt, după cum spun ei, probabil cel mai neconvențional ONG din România. Această echipă de bărboși, după cum îi spune și numele, a apărut în urmă cu doi ani din necesitatea de a face bine, dar și de a schimba mentalitatea oamenilor asupra bărboșilor. Acum, doi ani și multe campanii caritabile mai târziu, echipa își serbează ziua de naștere.

Noi treceri de pietoni în Cluj

Primăria Cluj-Napoca a înfiinţat 8 treceri de pietoni noi. Măsura a fost implementată în urma hotărârii luate în cadrul Comisiei Municipale de Sistematizare a Circulaţiei Rutiere şi Pietonale.

Consilier de la ANAF Cluj, acuzat că sprijinea o grupare de evazionişti

Procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Satu Mare au reţinut opt persoane, printre care se află şi un consilier de la ANAF Cluj, sub acuzaţia că au constituit o grupare specializată în evaziune fiscală şi spălare de bani, prejudiciul în acest caz fiind de 8,7 milioane lei.

Eveniment dedicat lui Kurt Vonnegut la Cluj

Cei care vor sunt pasionaţi de literatură sunt invitaţi la un eveniment dedicat lui Kurt Vonnegut, iubitul autor al unor personaje şi un maestru al poveştirilor. Nu are nici o relevanţă dacă cei care participă la eveniment i-au citit sau nu cărţile.
sursa foto: leaders.ro

Mihai Măniuţiu vine la Serile de Leadership

Director al Teatrului National din Cluj-Napoca, regizor cu un portofoliu de peste 80 de piese, scriitor a peste o duzina de carti si profesor universitar, Mihai Măniuţiu nu se opreşte aici. Îşi doreşte să formeze o trupă de teatru care să dea viaţă personajelor sale să fie una apreciată la cele mai înalte niveluri.

COMUNICAT DE PRESA

Proiect de ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală privind modelul, conţinutul, modalitatea de depunere şi de gestionare a “Declaraţiei privind îndeplinirea condițiilor de încadrare în categoria persoanelor asigurate obligatoriu în sistemul public de pensii”

Site fals al ANAF

Agentia Nationala de Administrare Fiscala avertizeaza contribuabilii cu privire la existenta unui site, care nu apartine institutiei noastre, prin intermediul caruia contribuabililor li se cer date personale, inclusiv numarul cardului bancar, in vederea restituirii unei taxe.

COD GALBEN de ploi şi ninsori în Cluj

Meteorologii au emis o atenţionare de cod galben de ploi şi ninsori pentru centrul, sud-vestul şi nord-estul ţării, 28 de judeţe fiind total sau parţial sub atenţionare, valabilă de joi la ora 6.00, până vineri la ora 8.00.