monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Orașul care ne îmbolnăvește

Sursa foto balkanpharmaceuticals.com
Cum să ne luptăm cu stresul și cum să facem față grijilor cotidiene care sunt parcă mai copleșitoare într-un oraș mare cum este și municipiul Cluj-Napoca? Psihologii ne dau o mână de ajutor și ne arată cum să preîntâmpinăm stresul la locul de muncă și în viața de zi cu zi.

Partea nevăzută a internetului. „Deep web” – canalizarea reţelei

Trăind în era internetului în care orice informaţie circulă cu viteza gândului, te face să crezi că nu mai exista nimic în lume ce poate sta ascuns. Este era în care totul iese la suprafaţă, orice informaţie circulă, era în care ignoranţa este doar o chestiune de alegere. Sau nu?

Administrator de biserică în Austria, pictor „de ocazie”

Dezamăgiți de salariile mizere din România, tot mai mulți tineri sunt tentați să plece în străinătate după terminarea studiilor. Chiar părinții ajung să le sugereze copiilor să meargă, să strângă bani pentru a-și clădi un viitor.

Un nou magazin cu bijuterii de poveste s-a deschis la Iulius Mall Cluj (P)

Recent, în Iulius Mall Cluj s-a deschis un elegant magazin dedicat celor care iubesc bijuteriile rafinate. La parterul îndrăgitei destinații de shopping, brandul Teilor îi invită pe clienţi să descopere colecții spectaculoase, inelul de logodnă perfect și zeci de modele de verighete, atent selectate. Podoabele se disting atât prin design inovativ, cât și prin finisajul excepțional al pieselor.

Cătăniciu nu își pierde funcția, dar nu va mai putea candida pentru un nou mandat

Deputatul Steluța Cătăniciu a pierdut, definitiv, procesul cu inspectorii ANI. Înalta Curte i-a respins recursul ca nefondat. Chiar dacă se află în această situație, Steluța Cătăniciu nu își va pierde mandatul, pentru că legea îi permite să-și păstreze fotoliul de parlamentar, arată specialiștii în drept.

Penal pentru 50.000 de euro - FOTO

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj Mihai Seplecan asupra căruia planează acuzaţii că ar fi falsificat sau cel puţin folosit o diplomă de licenţă în ştiinţe juridice a câştigat aproximativ 50.000 de euro din oferirea de asistenţă juridică şi prin ocuparea unor funcţii pentru care erau necesare studii superioare. Suma ar putea fi mult mai mare pentru că anumite declaraţii de avere sunt inaccesibile pe site-ul Consiliului Judeţean Cluj.

Scriitorul clujean Radu Țuculescu, printre cei mai traduși români

Povestirile mamebătrîne în 4 limbi
Prozatorul clujean Radu Țuculescu se poate mândri cu cărți traduse în mai multe țări, însă romanul său de suflet, Povestirile mameibătrîne a fost tradus în trei capitale europene: Paris, Belgrad și Praga, iar până la sfârșitul anului acest volum va fi tradus și în Ungaria.

Nu tot ce zboară se mănâncă. O stewardesă ştie cel mai bine asta

E frumos să vezi multe oraşe, dar ce poţi oare vedea la 3 dimineaţa prin fereastra microbuzului care aleargă cu tine spre aeroport? Pare nostim să dormi la hotel, dar e la fel de tentant dacă nu dormi două nopţi la rând în acelaşi pat? Adevăruri nespuse despre meseria de însoţitor de bord.

BREAKING NEWS: Deputatul Steluța Cătăniciu, dată afară din Parlament de ÎCCJ. A fost în conflict de interese

Deputatul Steluța Cătăniciu a pierdut, definitiv, procesul cu inspectorii ANI. Înalta Curte i-a respins recursul ca nefondat. În urma acestei decizii, Cătăniciu trebuie să părăsească Parlamentul României, scrie stiripesurse.ro. În urmă cu o săptămână, ea a demisionat din Comisia Juridică a Camerei Deputaților și a invocat ca pretext validarea Cristinei Guseth la Ministerul Justiției.