monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Poliţia Cluj a intrat pe fir în scandalul diplomei de licenţă false a lui Seplecan

Poliţiştii fac verificări în cazul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan, după ce s-au autosesizat în urma articolului apărut în Monitorul de Cluj, potrivit căruia şeful CJ ar fi folosit o diplomă de licenţă falsă, caz în care acesta ar putea fi urmărit penal pentru fals în acte publice.

Începe cel de-Al Treilea Război Mondial?

Turcia a confirmat că avioanele sale de vânătoare au doborât marţi un avion de război rus, care i-ar fi încălcat spaţiul aerian şi a ignorat avertismentele repetate, în timp ce Rusia susţine că aeronava sa a zburat numai deasupra teritoriului sirian.

Cine şi de ce a acoperit falsul lui Seplecan?

Câţi politicieni ştiau despre diploma falsă/falsificată a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj? Iar dacă ştiau, aşa cum se conturează tot mai vizibil, de ce au tăcut atâta vreme? Ca să îl ţină „din scurt” pe imaturul politic Mihai Seplecan?

Undă verde pentru arestarea lui Șova în comisia Juridică a Senatului

Comisia Juridică a Senatului a decis, marți, după audierea lui Dan Șova, să avizeze favorabil solicitarea DNA de reținere și arestare preventivă a senatorului social-democrat. Hotărârea finală aparține plenului Senatului, votul urmând să se dea miercurea viitoare.

Antreprenor clujean: Bucureștiul are o piață economică mult mai matură decât Clujul

Mediul de afaceri și business din Cluj se dezvoltă constant și din ce în ce mai mult, Clujul devenind astfel un important centru economic atât în nord-vestul României cât și în restul țării. Acest lucru atrage astfel și o mulțime de evenimente pe această tema: workshop-uri, training-uri conferințe și chiar evenimente de networking pentru cei interesați. Cu toate acestea, o bună parte din antreprenorii clujeni își organizează evenimentele la București.

Primul magazin Farmec din Italia a fost inaugurat în regiunea turistică Acqui Terme (P)

Partenerul companiei Farmec S.A. din Franța și Italia, SC Carlgin Sasu, a inaugurat recent primul magazin de brand Farmec din Italia, în Acqui Terme, o zonă turistică aflată la 50 de km distanță de Genova, faimoasă pentru izvorul cu apă sulfuroasă, ce izvorăște la +75°C. De asemenea, zona este renumită pentru centrele de tratament pentru sănătate și frumusețe, recunoscute la nivel mondial.

Târgul cadourilor de iarnă de la Expo Transilvania

Cel mai mare târg de cadouri din Transilvania vine la Cluj anul acesta! În perioada 2 decembrie – 6 decembrie, Expo Transilvania are onoarea să găzduiască o mulțime de expozanți care aduc cu ei fel și fel de cadouri pentru dumneavoastră.

Studenţii pentru comunitate. Banca de alimente de la FSPAC

Departamentul de Comunicare, Relaţii Publice şi Publicitate din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării organizează în perioada 23 noiembrie – 4 decembrie o campanie de responsabilitate şi implicare socială. Proiectul se numește ”Banca de alimente, FSPAC” și este coordonat de două cadre didactice din cadrul facultății.

Statuile uitate ale Clujului

Municipalitatea ar putea demara un program de restaurare a uneia dintre cele mai degradate statui din centrul Clujului.

COMUNICAT DE INTERES PUBLIC

„Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj-Napoca informează contribuabilii că începând cu 1 ianuarie 2016 se aplică prevederile Legii nr. 227/ 2015 , în ceea ce priveşte deducerea TVA şi a cheltuielilor aferente vehiculelor rutiere motorizate utilizate de persoanele impozabile atât în scopul desfăşurării afacerii cât şi în scop personal”