monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Diploma lui Seplecan este FALSĂ! - FOTO

Diploma de licenţă a preşedintelui CJ Cluj Mihai Seplecan este contrafăcută susţine Universitatea Spiru Haret Bucureşti. Preşedintele CJ Cluj a susţinut mereu că este absolvent al Facultăţii de Drept a Universităţii Spiru Haret şi este de profesie jurist. Seplecan a ocupat mai multe posturi de director la instituţii de stat precum Hidroserv şi Electrica şi a oferit consultanţă juridică mai multor primării din judeţul Cluj.

A început sezonul furturilor de brazi

Peste 280 pomi de Crăciun, deţinuţi fără documente de provenienţă, care urmau a fi comercializaţi în mod ilicit, au fost confiscaţi de poliţişti.

Dâncu s-a simțit nepregătit pentru “Ora Guvernului”

"Ora Guvernului" care trebuia să aibă loc luni, în plenul Camerei Deputaților, urmează să fie reprogramată la o altă dată, după ce ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, sociologul clujean Vasile Dîncu, a transmis o scrisoare Biroului permanent al acestui for legislativ în care cere două săptămâni să se pregătească.

Peste 200.000 de clujeni au profitat de promoțiile de Black Weekend de la Iulius Mall (P)

În acest final de săptămână, zeci de mii de clujeni au venit la Iulius Mall, dornici să se bucure de promoțiile din Black Weekend Sales și să se distreze în compania prietenilor. Promoții de până la 70%, premii în tendințe și nenumărate posibilități de recreere au fost ingredientele unui sfârșit de săptămână reușit.

Clujul aprinde luminiţele pentru sărbătorile de iarnă pe 1 decembrie

Iluminatul festiv pentru sărbătorile de iarnă va fi pornit, la Cluj-Napoca, de 1 Decembrie, iar acesta va include ghirlande de leduri, steluţe, fulgi de nea şi oameni de zăpadă 3D, dar şi ornamente luminoase amplasate pe stâlpi, culorile predominante fiind alb cald şi albastru.

Locuitorii din Huedin se roagă la Dumnezeu pentru vreme bună

Strada Salcâmului din Huedin
Cetățenii orașului Huedin se roagă ca vremea bună să mai țină cel puțin două săptămâni pentru ca reabilitarea unui număr considerabil de străzi să fie finalizată. Altfel riscă să circule în perioada sărbătorilor pe drumuri pline de gropi și noroi.

„Pașaport Gerovital”, o campanie pentru românii de pretutindeni (P)

De 1 Decembrie, Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, lansează cea de-a doua ediție a campaniei „ Pașaport Gerovital”, menită să facă o bucurie românilor de pretutindeni care duc dorul produselor 100% românești de calitate, produse realizate de Specialiștii Farmec în Laboratoarele de cercetare din Cluj-Napoca.

Cheia succesului românesc prin preparate turceşti

Adrian Torop este unul din afaceriştii de succes ai Clujului, acesta deţinând restaurantul Doner Kebab & Grill, situat pe o arteră principală a oraşului, strada Eroilor. Antreprenorul a dezvăluit pentru Monitorul de Cluj cum a ȋnceput afacerea şi cât de mulţumit este de aceasta.

OPINIE: Vinovații fără vină

Francois Hollande n-ar fi trebuit să fie (niciodată) președintele Franței. Ne-o spun întâmplările politice ale anului 2011 și o întăresc faptele tragice petrecute în „Hexagon”, ce țin Europa în suspans și lumea cu sufletul la gură.

(P) Primul eveniment de Marketing dedicat industriei de IT din România a avut loc la Cluj-Napoca

Sectorul “Informații și comunicații” a avut o pondere de 6% din PIB, care este în creștere de la an la an. Industria IT devine tot mai puternică și nu poate fi ignorată. Datorită dezvoltării puternice a companiilor din domeniu, este o lipsă acută de specialiști în software, iar echipele de HR duc o luptă de Marketing pentru atragerea de colegi noi.

Numărul celor decedaţi în clubul Colectiv a ajuns la 60

Alexandru Hogea, tânărul care a murit duminică într-un spital din Viena, avea 19 ani, era din Sinaia şi era student la Facultata de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti. Numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie a ajuns la 60.