monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

PNL ar "racola" tehnocrați din echipa lui Cioloș

Copreședintele PNL Alina Gorghiu, a precizat că este gata să atragă în PNL tehnocrați din Cabinetul Dacian Cioloș, dacă și ei doresc să activeze într-un partid politic.

Va avea ministrul Curaj curajul să-i retragă titlul de doctor lui Victor Ponta?

Monica Macovei, liderul partidului M10, i-a cerut, duminică, ministrului Educaţiei, Adrian Curaj, să aibă curajul de a-i retrage titlul de doctor fostului premier Victor Ponta, adăugând că tuturor celor care şi-au plagiat tezele de doctorat şi de masterat trebuie să le fie retrase diplomele.

Un tânăr de 19 de ani din Cluj dă oamenilor lecții de viață. ”Nu sunt cu protestele fiindcă adevăratul cancer este la noi în societate. Românii nu au curaj să recunoască adevărul”

Cel mai tânăr public speaker din România
Șerban Groza are 19 ani proaspăt împliniți, s-a născut în Cluj, a copilărit în Bistrița și s-a întors la Cluj pentru a urma Facultatea de Drept. Vrea să devină notar și în același timp să-și urmeze pasiunea pentru public speaking. Vrea să facă o diferență, să schimbe ceva în România.

INTERVIU “Comunitatea rock a devenit și mai unită după Colectiv”

sursa foto Facebook Toy Machine
Luni, 30 noiembrie, va avea loc la Cluj-Napoca un concert caritabil pentru familiile victimelor din Colectiv. Formația clujeană Caustic împreună cu trupele Toy Machines din Suceava și Gray Matters din București vor susţine un concert în clubul The Shelter, iar toate încasările vor merge către familiile victimelor din Colectiv.