monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

DNA cere din nou reținerea și arestarea senatorului Dan Șova

Cererea șefului DNA, Laura Codruța Kovesi, privind încuviințarea reținerii și arestării preventive a lui Dan Șova, a ajuns vineri la Senat, acesta fiind acuzat de luare de mită în urma încheierii unui contratct între CET Govora şi o firmă de avocatură.

Comisia de Gastroenterologie, despre modificările din protocolul de tratament antiviral: „Forma publicată cuprinde modificări însemnate care pot avea urmări serioase asupra pacienților cu ciroză hepatică”

Comisia de Gastroenterologie a MS a întocmit Protocolul de tratament antiviral (HCV) fără interferon la pacienții cu ciroză hepatică. Acest Protocol a fost finalizat în conformitate cu Ghidurile europene și după consultarea și dezbaterea cu profesioniștii din Gastroenterologie a fost înaintat MS, CNAS și ANM.

Când scapă centrul Clujului de second -hand-uri?

Deși este aproape de titlul de Capitală Culturală Europeană, Cluj-Napoca este plin, în zonele centrale, de magazine second- hand și outlet-uri. În ciuda faptului că această problemă a fost ridicată în ultimii ani, în repetate rânduri, de către clujeni, autoritățile locale nu au făcut nimic. Dimpotrivă, magazinele cu haine la mâna a doua sunt tot mai multe în centrul Clujului, parcă pe zi ce trece.

A început BLACK FRIDAY 2015: Ce oferte au marile magazine

Companii precum Flanco, evoMAG, Mobexpert, elefant.ro sau Mareea au anunţat în ultimele zile că reduc preţurile produselor şi serviciilor cu până la 95% de Black Friday, când vânzările totale sunt evaluate la 1 miliard lei, iar alt retailer susţine că va dona 3% din încasări victimelor din Colectiv.