monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Târgul de Crăciun deschide magia iernii

Târgul de Crăciun îi aşteaptă pe clujeni cu cele mai spectaculoase creaţii ale anului, aceştia putând lua parte seri la rând la concerte cu muzică live şi spectacole oferie de către copii.

Daniel Don, eliberat din arest şi plasat în arest la domiciliu

Directorul executiv al Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj, Daniel Don, va fi eliberat din arestul preventiv şi plasat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de luare de mită şi fals în declaraţii, au decis joi judecătorii de la Curtea de Apel Cluj.

Cioloş îi cere lui Dâncu să stabilească principiile reformei administrative

Premierul Dacian Cioloş i-a cerut ministrului Dezvoltării Regionale clujeanul Vasile Dâncu, în şedinţa de guvern, să se gândească " în perioada imediat următoare" la principiile reformei administrative, precizând că acest aspect este legat de obiectivele principale din progranul guvernului său.

Vis american sau sclavie modernă?

Companiile de Work and Travel din toată ţara au început încă din luna octombrie să îşi afişeze ofertele şi sutele de joburi disponibile în Statele Unite ale Americii. Astfel, tinerii interesați de această experiență au posibilitatea să petreacă patru luni de vară într-o destinație pe care au văzut-o doar în filmele americane. Acest lucru este posibil indiferent dacă sunt boboci în anul I, masteranzi sau doctoranzi la zi. Cei care au trăit deja astfel de experiențe și-au văzut visul cu ochii sau dimpotrivă, au trecut prin momente pe care nu vor să le repete.

Foştii rectori din Cluj, premiaţi cu diploma “Onoare pentru Cluj”

Prefectura Cluj a organizat joi, pentru prima dată, o ceremonie de premiere a foştilor rectori ai universităţilor clujene, în cadrul căreia cei 21 de foşti rectori care au condus de-a lungul ultimelor decenii cele şase universităţi din Cluj-Napoca, printre care se numără şi Ionel Haiduc, fostul preşedinte al Academiei Române, dar şi Rodica Pop, prima femeie rector din România, au primit diploma "Onoare pentru Cluj".

Un profesor de la UBB a câştigat “Oscarurile Inventicii”

Lectorul universitar doctor Flaviu Turcu, de la catedra de Fizică Biomoleculară a Facultății de Fizică, din cadrul UBB, se află printre câștigătorii premiilor R&D100, în calitate de membru al echipei de cercetare de la Pacific Northwest National Laboratory.

„Studenții” vor revanșa în acest weekend în fața echipei UTA Arad

Dacă în meciul tur echipa cu cea mai mică medie de vârstă, Universitatea Cluj, a fost învinsă de echipa cu cei mai mulți jucători cu experiență, UTA Bătrâna Doamnă Arad, în partida retur „studenții” vor încerca să-și ia revanșa pe Stadionul „Motorul” din Arad.

Vezi aici dacă ai câștigat bilete la EuroBasket Women 2017

Câștigătorii celor 10 invitatii x 2 locuri la meciul de baschet feminin dintre naționala României și cea a Bosniei & Herțegovina care va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca sunt:

Reuniune dedicată rectorilor clujeni

Moment special dedicat rectorilor din municipiul Cluj-Napoca. În semn de mulţumire, recunoaştere a contribuţiei şi dezvoltării învăţământului universitar clujean, astăzi va avea loc o reuniune dedicată celor care au condus în ultimele decenii, instituţiile de învăţământ superior din municipiu.