monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Dotări medicale reabilitate şi modernizate la Spitalul Militar din Cluj

Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” din Cluj a fost vizitat zilele acestea de către preşedintele Consiliului Judeţean Cluj (CJ Cluj), Mihai Seplecan, cu scopul evaluării investiţilor făcute de CJ Cluj în reabilitarea dotărilor spitalului.

Peste 50 de şoferi amendaţi în urma raziilor Poliţiei Rutiere

Poliţia Rutieră Cluj a desfăşurat duminică o acţiune pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, precum şi pentru impunerea respectării legislaţiei în domeniu. În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat peste 50 de amenzi în valoare totală de 12.000 de lei.

Elevii clujeni, iniţiaţi în tainele banilor

Peste 100 de liceeni au participat, marţi, la un eveniment organizat de Banca Națională a României în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj în care au avut ocazia să învețe despre noțiuni generale din aria educației financiare. Din păcate, mulți elevi nu au știut de ce se află acolo.

CONCURS: Monitorul de Cluj te trimite la EuroBasket Women 2017

Monitorul de Cluj oferă 10 invitatii x 2 locuri la meciul de baschet feminin dintre naționala României și cea a Bosniei & Herțegovina care va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

De ce nu ne protejăm datele personale?

De ce cad mulţi internauţi în plasa hackerilor? Securizarea conturilor de acces la mail şi reţele sociale nu este doar simplă, ci şi necesară.

Primăria Cluj ne vrea biciclişti. Boc a lansat reţeaua Bike Sharing printr-un marş de încurajare a mersului pe bicicletă

Clujenii pot, începând de marţi, să se deplaseze prin oraş cu biciclete puse la dispoziţie de municipalitate, în mod gratuit, cu condiţia să returneze vehiculul după o oră de folosinţă. Primăria Cluj-Napoca a organizat, cu această ocazie, în zona Sălii Sporturilor “Horia Demian”, un marş de promovare şi încurajare a utilizării bicicletei ca mijloc alternativ de transport, în vederea îmbunătăţirii mobilităţii urbane în zona metropolitană Cluj.

A început sondarea clujenilor înaintea alegerilor locale

Cu mai mult de jumătate de an înainte de alegerile locale, Institutul Român pentru Evaluare și Strategie a început sondarea cetățenilor clujeni cu privire la opinia lor față de administrația locală și județeană, dar și față de partidul și candidatul pe care clujenii l-ar vota la următoarele alegeri locale.

Actorul Charlie Sheen a anunţat marţi că a fost diagnosticat cu HIV - VIDEO

Actorul Charlie Sheen, care a plătit în ultimii doi ani şi jumătate mai multe staruri porno - atât femei, cât şi bărbaţi - cu 30.000 de dolari pe noapte pentru a-i ţine companie în vila sa din Los Angeles, potrivit tabloidului britanic Daily Mail, a anunţat, marţi, că a fost diagnosticat cu HIV.

Mesajul fostului premier Emil Boc către Dacian Cioloş

Fostul prim ministru Emil Boc recomandă noului Guvern condus de premierul desemnat Dacian Cioloş să fie atent la "eventualele derapaje economice în condiţii de stabilitate". Emil Boc, care a fost prim-ministru între decembrie 2008 şi februarie 2012, în timpul crizei economice, consideră că noul Guvern are şanse să fie unul de succes şi a precizat că un mare inamic al său va fi timpul.

Clujenii sunt invitaţi să-şi deschidă sufletul şi să dăruiască

“O haină în plus înseamnă o povară în minus” - este motto-ul evenimentului caritabil care își propune colectarea de haine și alte bunuri (haine de iarnă, veselă, mobilier, rechizite, garnituri de pat, încălțăminte) pentru 30 de familii care provin din mediul defavorizat.

OPINIE Terorismul mondial şi eşecul statului modern

În noaptea de vineri spre sâmbătă, la Paris au murit peste 100 de oameni în cel mai mare atentat terorist de la 9/11 încoace. De ce au murit? Dintr-o serie de eşecuri ale statului modern, mare şi nepăsător, dar extrem de arogant şi apăsător:

Accident feroviar mortal. Un bărbat a fost SPULBERAT de un tren

Un accident feroviar a avut loc luni, 16 noiembrie, la intrarea în punctul de oprire CF Negreni. Un bărbat a fost lovit mortal de un tren de călători, după ce a încercat să traverseze calea ferată fără să se asigure.

Percheziții în Cluj la persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul reciclării. Prejudicul este de peste 54 mil. euro

La această oră, Poliția Română efectuează 59 de percheziții, în București și 11 județe, la sediile sociale și punctele de lucru ale unor firme, precum și la domiciliile unor persoane fizice bănuite de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals în declarații. Cei în cauză sunt bănuiți că ar fi evidențiat operațiuni fictive de reciclare a aproximativ 120.000 de tone de deșeuri de ambalaje, pentru care obligațiile fiscale sunt de peste 54.000.000 de euro.
sursa foto: jurnalul.ro

Cristina Guseth, retrasă din Guvern de premierul Cioloş în urma prestaţiei din Parlament. Raluca Prună, propunerea oficială pentru Ministerul Justiţiei

Raluca Prună, înalt funcţionar la Comisia Europeană, este propunerea pentru Ministerul Justiţiei, nominalizarea ei fiind depusă la Parlament. Ea este audiată de parlamentarii din comisiile juridice, în condiţiile în care şedinţa Parlamentului pentru votul de încredere care ar urma să fie dat Cabinetului Cioloş a fost amânată.