monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Prima zi la „EuroRoma”. Studenţii UBB, înfrânţi la fotbal

În prima zi la turneul inter-universitar „EuroRoma” a început cu reeditarea finalei din anul precedent la fotbal, însă de această dată fotbaliștii au fost învinși de echipa pe care anul trecut au reușit să o învingă în ultimul act, mai exact, Roma 1, cu scorul de 1-0 (min. 16), după un meci foarte echilibrat.

Campania pentru viață pornită de niște clujeni

Ajutor COLECTIV vrea să ajute cât mai multe persoane afectate de tragedia de la clubul Colectiv din capitală.
Azi se împlinesc două săptămâni de la tragedia care a dus la moartea a 55 de persoane, până în momentul de față. Chiar dacă subiectul a devenit probabil obositor pentru unii e necesar ca tot ce a inspirat acest eveniment să nu fie uitat odată cu timpul.

Au adus India mai aproape de sufletele noastre

Trăim într-o lume globală şi uşurinţa comunicării ne face să importăm obiceiuri din alte culturi şi le amestecăm cu obiceiurile noastre. Iar atunci când astfel de obiceiuri ne fac să petrecem mai mult timp cu familia și cu prietenii într-un mod inedit obţinem un eveniment de genul celui desfăşurat vineri, la un centru comercial din Cluj: Festivalul Luminilor.

Clujenii se luptă cu dinamoviștii pentru locurile 5-6

Rugbyștii de la Universitatea Cluj întâlnesc, sâmbătă, 14 noiembrie, pe teren propriu, formația Dinamo București. Cele două grupări se duelează, tur-retur, pentru clasarea pe locul 5 la finalul sezonului.