monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Medicii clujeni angajați la SMURD, decorați de președintele Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a decorat miercuri cu ordinul "Meritul Sanitar" în grad de ofiţer mai mulţi medici şi asistenţi medicali SMURD, din mai multe centre ale Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare din ţară, informează Administraţia Prezidenţială.

Ce au mai legiferat parlamentarii

În ultimele zile, parlamentarii au fost preocupați de legea anti-fumat, au discutat despre măriri salariale cu puțin timp înaintea alegerilor și au lăsat să treacă tacit o inițiativă în favoarea aleșilor locali.

Rezultate de excepţie pentru dansatoarele sibience, Ioana Avram şi Ramona Corlaciu, la Campionatul Naţional de Dans Sportiv de la Cluj Napoca

Două dansatoare profesioniste frumoase şi talentate au reprezentat cu succes Sibiul la “Campionatul Naţional de Dans Sportiv pe Clase Valorice”, una dintre cele mai importante competiţii de dans sportiv din România. Evenimentul s-a desfăşurat la Sala Polivalentă din Cluj Napoca, în perioada 7-8 noiembrie 2015, cu participarea a 700 de dansatori din toate colţurile ţării.

Suspiciuni de natură penală la proiectul autostrăzii Orăştie-Sibiu. DNA intră pe fir

Corpul de control al ministrului Transporturilor a identificat o serie de nereguli la CNADNR privind inclusiv proiectul autostrăzii Orăştie-Sibiu şi a sesizat organele statului, suspectând fapte penale. Autostrada a fost inaugurată înaintea alegerilor prezidențiale, cu Victor Ponta candidat şi Ioan Rus ministru al Transporturilor, iar acum pe o porţiune de sute de metri trebuie demolată.

Cu Bucureștiul la picioare, s-a întors la Cluj pentru oameni

Andrei-Jan Petcu (25 de ani) este un tânăr care, deși a avut posibilitatea să lucreze în București pe bani mulţi, a ales să se întoarcă în Cluj-Napoca pentru a oferi studenților posibilitățile de care a avut și el parte.

Gerovital H3 Derma+, îmbogățită cu 8 noi dermatocosmetice pentru îngrijirea specială a pielii și părului (P)

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, extinde gama Gerovital H3 Derma+ prof. Dr. Ana Aslan cu 8 produse noi destinate îngrijirii tenului, corpului și părului. Lansată în luna septembrie 2014, Gerovital H3 Derma+ este concepută de specialiștii Gerovital în colaborare cu experți în domeniul sănătății pentru a răspunde la cel mai înalt nivel nevoilor speciale ale pielii și părului. Gerovital H3 Derma+ poartă emblema Pharmaceutical Concept și conține produse hipoalergenice, fără parabeni și coloranți, ce au la bază ingrediente unice și tehnologii avansate.