monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

UBB lansează o campanie pentru donarea de sânge

Universitatea Babeş-Bolyai lansează o campanie pentru donarea de sânge în rândul studenţilor, campanie prin care îşi propune să dezvolte implicarea socială în rândul tinerilor.

Copiii bolnavi sunt și ei copiii noștri

Zilele trecute, la Cluj-Napoca, într-un ambalaj vesel și colorat, s-a donat prima perucă pentru o fetiță care suferă de cancer, în cadrul unei campanii inedite.

Ardeleanul Dacian Cioloș, desemnat premier

Președintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Dacian Cioloș premier al României. După aproape o săptămână de discuții și două runde de consultări cu partidele și societatea civilă, șeful statului a anunțat, marți, că fostul comisar european pentru Agricultură va conduce Executivul de la București. Dacian Cioloș are de trecut proba votului în Parlament, dar partidele, cu excepția ALDE, au anunțat că sunt de acord cu un premier tehnocrat.

Turneul Light Soft Romanian Open Squash, de vineri, la Iulius Mall Cluj (P)

În acest week-end, Iulius Mall Cluj găzduieşte un eveniment dedicat tuturor iubitorilor de sport şi mişcare. Cel mai mare turneu naţional de squash se va desfăşura pe un impresionant teren special din sticlă, spre încântarea clienţilor şi a pasionaţilor de acest sport.