monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Nicio soluţie pentru Someş. Primăria: Rămâne cum am stabilit. Activiştii de mediu: Ne vedem în stradă - VIDEO

Discuţii aprinse miercuri după amiaza la dezbaterea organizată de Primăria Cluj-Napoca la presiunea activiştilor de mediu nemulţumiţi de lucrările începute recent pe Splaiul Independenţei şi implicit dispariţia spaţiului verde de pe malul Someşului. După mai bine de trei ore de dezbatere, la care au participat activişti de mediu, arhitecţi, angajaţi ai Primăriei şi simpli cetăţeni, primarul Emil Boc a anunţat că proiectul nu se poate schimba. În acel moment, unii activişti de mediu s-au ridicat şi au părăsit sala ameninţând “Ne vedem în stradă”.

Expoziție cu cele mai noi instrumente muzicale și târg handmade, în week-end, la Iulius Mall Cluj (P)

Sfârşitul de săptămână aduce noi evenimente pe placul iubitorilor de shopping şi distracţie. Clienţii Iulius Mall Cluj pasionaţi de muzică vor cunoaşte cele mai noi apariţii în materie de instrumente, cei care sunt în căutarea obiectelor handmade pot vizita un târg dedicat lor, iar studenţii amatori de cumpărături au şansa să câştige premii neaşteptate.

Cele trei MARI EVENIMENTE organizate de Primăria clujeană şi SPONSORIZATE de Coral

Firma Coral Impex a sponsorizat în ultimii ani cele mai mari evenimente organizate de Primăria Cluj-Napoca. Procurorii DNA au făcut verificări miercuri la Primăria Cluj-Napoca de unde a ridicat hotărâri de Consiliu Local, contracte de prestări servicii şi contracte de sponsorizare încheiate între municipalitate şi SC Coral Impex.

Gâlceava si instabilitatea de la Consiliul Judeţean duc la pericolul pierderii de fonduri europene

Societatea Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj (DPJ), constructorul drumului turistic Răchiţele-Ic Ponor, acuză Consiliul Judeţean Cluj de o “birocratizare excesiv㔺i o lipsă de asumare a responsabilităţilor ce îi revin în derularea proiectului de modernizare a drumului Răchiţele-Ic Ponor, după ce instituţia nu a plătit nici un leu, de mai bine de două luni, pentru lucrările efectuate la proiectul derulat cu fonduri europene în valoare de 4,7 milioane lei din totalul de 13,324 milioane lei.

(P) Ce spune biroul tău despre tine?- FOTO

Antares Romania - Scaune birou
În viața de afaceri acordăm o foarte mare atenție mesajelor non-verbale și imaginii pe care noi o proiectăm oamenilor cu care avem de-a face zi de zi. Fie ei - clienți , parteneri, colegi sau angajați. Înainte de a ne cunoaște ,acestia își formează o primă impresie despre noi după felul in care ne îmbrăcăm, în funcție de ceasul pe care-l purtăm sau mașina pe care o conducem. Dar cum rămâne cu biroul nostru?

Urmărit național, prins la Cluj

Marți seară, poliţiştii din cadrul Poliției Rurale Baciu au prins un bărbat care poseda mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

(A) Parcul Balnear Toroc din Dej, un loc în care te poți relaxa și trata tot timpul anului

Deși amenajat pe baza unor lacuri de sare, parcul Balnear Toroc din Dej oferă numeroase posibilități de relaxare pe tot timpul anului. Pentru a atrage cât mai mulți turiști, Primăria Dej a reușit să modernizeze parcul cu zone de cazare cu toate dotările și bazine care să satisfacă pe toți clienții la prețuri cât mai reduse.