monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Solidart Changemakers Festival, evenimentul inspirațional al toamnei- FOTO

Civitas Foundation for Civil Society a organizat la sfârșitul săptămânii trecute, mai exact pe 4 octombrie, la Cluj-Napoca, un festival unic, dedicat economiei sociale. Aceasta a fost de altfel prima ediție a festivalului, iar organizatorii s-au declarat mulțumiți de feed-back.

ABERANT. Zeci de clujeni plătesc impozit pentru parcări la care nu au acces cu maşina. Boc: Soluţii sunt, dar nu pot fi făcute publice

Coşmarul locuitorilor de pe strada Ştefan Meteş continuă iar soluţiile întârzie să apară. Ei reclamă “umilinţa de nedescris”pe care o trăiesc de mai multe luni de zile. “De patru luni, prin impasibiliatate şi rea voinţa din partea autorităţilor, unui număr de 50 de familii le sunt încălcate dreptul la viaţă, la sănătate, la proprietate şi la libera circulaţie”, susţin aceştia.

S-a mutat Dragnea la Cluj? - FOTO

După ce vineri a participat la alegerile din PSD Cluj, preşedintele partidului Liviu Dragnea a revenit marţi în oraşul de pe Someş.

Cluj-Napoca este gazda Campionatul Mondial de Futnet

Campionatul Mondial de Futnet, cel mai important eveniment de tenis cu piciorul organizat în acest an în România, va avea loc în perioada 9-10 octombrie în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

PSD îngroapă un proiect delicat

Social-democrații vor trage pe linie moartă în Parlament un proiect de lege care a agitat clasa politica.

Pașii PNL în cazul în care nu trece legea votului prin corespondență

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a anunțat că marți conducerea partidului va stabili ce demersuri va face Opoziţia, pentru "a forţa puţin mâna celor de la PSD" în privința votului prin corespondență. De altfel, Gorghiu admite că dacă legea nu e adoptată la timp, va fi un eşec şi pentru liberali, drept pentru care PNL se gândește la măsuri mai pronunțate cum ar fi greva parlamentară sau chiar proteste de stradă.

COMUNICAT DE PRESA

Proiect de ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală pentru aprobarea Procedurii de aplicare a Deciziei Comisiei Fiscale Centrale nr.2/2015, precum și pentru aprobarea modelului și conținutului formularului “Declarație pe propria răspundere pentru exceptarea de la plata contribuției de asigurări sociale de sănătate a persoanelor fizice care realizează venituri din cedarea folosinței bunurilor”