monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

În Cluj se vor COMEMORA victimele TRAGEDIEI din Colectiv

Printre poze negre și cuvinte de regret,în zile de doliu național în care nimeni nu mai are cuvinte, tăcerea pare a fi soluția pentru comemorarea victimelor unei veritabile tragedii. Sub titlul de „Corupția omoară oameni - Cluj - Comemorarea persoanelor decedate de aseară” mai mulți oameni au decis, printr-un eveniment anunțat pe Facebook, să organizeze un moment de comemorare a victimelor tragediei din clubul Colectiv din București. Evenimentul va avea loc duminică, 1 noiembrie, la ora 14:00, în Piața Unirii.

Clujul, SOLIDAR CU TRAGEDIA din București

Clujul se solidarizează cu tragedia din București. Într-un gest de aliniere la doliul național care a cuprins țara, mare parte din evenimentele care urmau să aibă loc în diferite locații din oraș au fost anulate.

PROGRAMUL BAZINULUI DE INOT Turda in luna noiembrie

În vederea unei organizări optime a activităţii la Bazinul de Înot Turda, aflat în administrarea societăţii Turda Salina Durgau S.A., vă aducem la cunostiinta programul de funcționare începând cu data de 1 noiembrie 2015.

UPDATE - 27 DE MORȚI, peste 150 DE RĂNIȚI într-un INCENDIU la un club din București! S-a instituit COD ROȘU DE URGENȚĂ. O parte dintre victime AR PUTEA FI ADUSE LA CLUJ! FOTO - VIDEO

Explozie Club Bucuresti
Un incendiu în clubul Colectiv din București s-a soldat cu 27 DE MORȚI și peste 150 DE RĂNIȚI. Ministerul Sănătății face apel la donarea de sânge. S-a instituit Cod Roșu pentru situații de urgență, deoarece spitalele din Capitală sunt supraaglomerate și nu mai fac față situației.