monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Spitalul Pediatric Monobloc, prioritate a Consiliului Judeţean Cluj

Marţi, 27 octombrie, Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan s-a deplasat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, unitate spitalicească aflată sub autoritatea forului administrativ judeţean, în vederea analizării principalelor proiecte aflate în curs de derulare, a problemelor cu care se confruntă unitatea medicală şi modalităţilor în care forul administrativ judeţean poate contribui la rezolvarea acestora.

Deputații votează în mare grabă Legea votului prin corespondenţa

Legea votului prin corespondenţă trece zilele acestea în mare grabă prin Parlament, fără dezbateri serioase şi cu o serie de minusuri, de ordin procedural sau chiar legislativ. Aceasta după ce proiectul a zăcut mult timp în sertarele Parlamentului, fără a reprezenta o prioritate pentru aleși.

Elena Udrea, DECLARAŢII DURE la adresa lui Rareş Bogdan: „Apără cauza Sistemului.”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru EVZ.RO, Elena Udrea face afirmaţii şocante la adresa lui Rareş Bogdan. Udrea îl acuză pe Rareş Bogdan de părtinire şi de prietenii care merg împotriva direcţiei politice susţinută: „Bun, e liberal din tată-n fiu, iar pe de-o parte am văzut cu toții ce relație apropiată are el cu Marian Vanghelie care nu e deloc liberal.”

Îşi ia Clujul adio de la intermodal? Consiliul Judeţean A RESPINS DOCUMENTAȚIA pentru terminalul intermodal. Reacţia directorului aeroportului

Comisia Tehnico Economică din cadrul Consiliului Judeţean Cluj, întrunită în şedinţă, a decis respingerea documentaţiei tehnico-economice aferente studiului de fezabilitate pentru investiţia „Dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal pentru pasageri şi marfă la Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj”.

Abandonul școlar: o realitate fără soluții

Într-o lume în care ne mândrim în stânga și în dreapta cu diplomele pe care le avem, abandonul școlar este o realitate de care ne prefacem că uităm.