monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Lista promisiunilor lui Boc

Locuințe, locuri de muncă, transport civilizat, burse pentru elevii sârguincioși. Ce le-a promis primarul vârstnicilor?

Contabilii clujeni au propriul club

Clubul Tinerilor Experţi Contabili din România (CTECR) reuneşte tinerii motivaţi profesional, căutând să deschidă noi noi viziuni profesionale şi perfectionări personale.

Deputații discută și votează cazul Elenei Udrea

Plenul Camerei Deputaților urmează să discute, miercuri, cererile DNA care o vizează pe Elena Udrea privind ridicarea imunității pentru urmărire penală, reținere și arestare preventivă, iar votul asupra rapoartelor Comisiei juridice în acest caz va fi secret cu bile, a decis Biroul permanent.

Se sapă pe Splaiul Independenței!

sursafotosomesulnostru
Boc a deschis un dialog legat de intervențiile de lângă Someș, a promis să informeze cetățenii despre deciziile viitoare, dar până la urmă a ales excavatorul.

Taximetriştii, NERVOŞI pe „maşinile tari ale şmecherilor” din centrul oraşului şi pe Poliţia Locală. „Toată lumea-i ştie, dar NIMENI NU ÎNDRĂZNEŞTE să se lege de ei”

Un clujean este nemulţumit de modul în care-şi face datoria Poliţia Locală din Cluj – Napoca. El este revoltat de faptul că standurile de taxi din oraş sunt ocupate de „maşinile tari ale şmecherilor” care sunt parcate „fix în faţa crâşmelor de fiţe cu care este plin” Clujul.

Prima reacţie a ministrului Gabriel Oprea după moartea poliţistului Bogdan Gigină

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a făcut luni prima declaraţie de presă la aproape o săptămână de la accidentul în care şi-a pierdut viaţa poliţistul Bogdan Gigină, după reacţii în lanţ ale unor politicieni şi reprezentanţi ai societăţii civile, dar şi ale preşedintelui Klaus Iohannis.

OPINIE: Avem un Oprea, cum procedăm?

Am să răspund în acest articol unui polițist care crede că schimbarea ministrului de Interne Gabriel Oprea (devenit subiectul nr. 1 pe agenda publică) nu rezolvă niciuna dintre problemele grele și grave ale ministerului cu pricina. Căci, spunea polițistul, sub „Oprea cel Mare” se află un „Oprea mai Mic” (ce ocupă funcția de adjunct, de exemplu), iar sub acesta, un „Oprea și mai Mic” (pe la IGP, probabil) și tot așa până la un „Oprea Județean”.