monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Lungmetrajul polonez „Cetățeanul", dublu câștigător al Comedy Cluj 2015 - GALERIE FOTO

Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj 2015 și-a desemnat sâmbătă seara câștigătorii în cadrul Galei de premiere, care a avut loc la cinematograful ‘’Florin Piersic’’. Marele câștigător al celei de-a șaptea ediții Comedy Cluj este filmul Obywatel/Cetățeanul, al regizorului polonez Jerzy Stuhr, care a câștigat trofeele Cel mai bun film și Cel mai bun scenariu.

Clujul și Berlinul se întâlnesc prin artă în Gara Mică -FOTO

Pentru o săptămână, gara mică din Cluj-Napoca, locul unde în trecut se întâlneau cei care aveau de parcurs drumuri scurte pe șinele Transilvaniei, se transformă în galerie de artă modernă. Până în 30 octombrie, gara este punct de întâlnire între 29 de artiști din Berlin și din Cluj.

România trece la ora oficială de iarnă

sursa foto: gandul.info
România trece, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora oficială de iarnă, ora 4.00 urmând să devină ora 3.00, iar ziua de 25 octombrie, care va avea 25 de ore, va fi cea mai lungă din an.

Primele 10.000 de abonamente la UNTOLD 2016 au fost vândute în mai puțin de o oră

Primele 10.000 de abonamente la UNTOLD 2016 au fost epuizate în mai puțin de o oră. În doar 4 minute s-au vândut primele 5.000 abonamente pregătite la UNTOLD 2016, iar suplimentul de încă 5.000 scos la vânzare de organizatori a fost epuizat în 35 de minute de la resetarea sistemului operatorului de ticketing.

INTERCEPTĂRI ILEGALE în dosarul Romprest, companie controlată de Florian Walter. Procurorii au pus în rechizitoriu transcrierea unor convorbiri pentru care NU a existat mandat

Tribunalul Prahova, unde se judecă dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani în care este implicată compania Romprest controlată de Florian Walter, a constatat că rechizitoriul întocmit de DIICOT în acest dosar conţine mai multe neregularităţi, între care şi convorbiri interceptate fără mandat.