monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Lucrări de mântuială pe strada Avram Iancu FOTO

Trotuarele străzii Avram Iancu arată de parcă ar fi fost făcute de elevi de şcoală primară, la ora de lucru manual. Partea bună e că recepţia nu a fost făcută. Încă. Iată ce ar trebui să vadă şi funcţionarii Primăriei, dacă ar avea curiozitatea să iasă din birouri.

Toamna se numără job-urile

Peste 80 de companii sau ONG-uri își expun ofertele de muncă sau de voluntariat, pentru patru zile la Cluj-Napoca, în cadrul unor târguri de cariere.

Străzile pietonale din centrul istoric sunt pline de maşini. Cine le permite şoferilor să-şi parcheze maşinile acolo?

În centrul Capitalei Europene a Tineretului străzile pietonale sunt pline de maşini. Zilnic, şoferii intră cu maşinile în perimetrul pietonal de pe străzile Potaissa, Fortăreţei sau Inocenţiu Micu Klein şi parchează nestingheriţi pe unde apucă. Indolenţa autorităţilor a făcut ca aceste străzi pietonale să se transforme în parcări.

Apple șterge aplicații utilizate de milioane de oameni

Apple interzice 256 de aplicații din App Store începând cu data de 19 octombrie 2015, decizia reprezentanților fiind motivată de faptul că acestea obțin în mod ilegal informații și date personale ale utilizatorilor. Aceste aplicații colectează atât adrese de e-mail, cât și posibilitatea de a detecta locațiile utilizatorilor.

Accident grav pe drumul Cluj-Turda

Un accident rutier grav soldat cu rănirea unei persoane și avarierea a două vehicule a avut loc marți,pe DN1 E60.

Societatea civilă, pe BARICADE pentru Someș

Hârtia care a apărut în parbrizul mașinilor din zona Splaiul Independenței
„Asta nu poate continua!” scrie pe o pagină de Facebook numit „Someșul nostru” referitor la situația incertă a mulului Someșului. „Ne-am săturat de vorbe” declară responsabilii paginii cu privire la discuțiile care s-au purtat deja cu primarul Emil Boc și care nu au oferit niciun pic de certitudine.

Judecător uituc, hoț în libertate

Un judecător de la Judecătoria Cluj-Napoca a uitat să semneze cererea de prelungire a unui mandat de arestare. Astfel, un bărbat care se afla reținut la penitenciarul Gherla pentru furt de pe proprietăți private a fost pus în libertate.

Ion Iliescu, URMĂRIT PENAL pentru infracţiuni contra umanităţii

Fostul preşedinte Ion Iliescu este urmărit penal în dosarul mineriadei din iunie 1990, pentru infracţiuni contra umanităţii, respectiv reprimarea violentă a manifestaţiei din Piaţa Univeristăţii, urmată de moartea a patru persoane şi rănirea altor trei, au declarat oficiali din Parchetul ICCJ. Parchetul ICCJ a anunţat, miercuri, începerea urmăririi penale în dosarul Mineriadei, pe numele unor persoane, pentru infracţiunii contra umanităţii, respectiv pentru reprimarea violentă a manifestaţiei din Piaţa Universităţii, din 13 iunie 1990.