monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Horia Simu, managerul Ambulanței Cluj: „În medicina de urgență, ții minte fiecare caz”

Horia Simu
Munca de teren este ca un magnet pentru un medic care lucrează în medicina de urgență. Șeful Serviciului Județean de Ambulanță Cluj, Horia Simu se află în slujba medicinei de urgență de 20 de ani și face parte din prima generație de rezidenți în această specialitate. Diferențele dintre medicina de urgență din anii ’90 și cea de acum sunt enorme.

Seplecan, invitat să fie sancționat

Liberalii i-au trimis deja lui Mihai Seplecan adresa oficială prin care îl invită la ședința Biroului Politic Județean în care urmează să îl sancționeze.

Premiul "Marian Papahagi", decernat la UBB

Premiul Marian Papahagi a fost câștigat anul acesta de prodecanul Facultății de Litere din Cluj-Napoca, Monica Fekete. Ceremonia de decernare a avut loc în Aula Magna a Universității ,,Babeș-Bolyai”, premiul fiind înmânat de excelența sa, ambasadorul Italiei în România, Diego Brasioli.

Bursa Erasmus: cât dai şi cât face

Deşi preţul material al unui experienţe Erasmus e ridicat, experienţa în sine valorează mult mai mult pentru studenţi

Cum te va anunţa Facebook că pagina ta e urmărită de stat

Dacă vreodată statul va fi interesat de contul tău de Facebook, faimoasa reţea de socializare îţi va da un mesaj care să te anunţe că ai fost victima unui atac cibernetic. Facebook monitorizează activităţile utilizatorilor şi, în caz de suspiciuni, aceasta va afişa o notificare de avertizare în susul paginii: „Vă rugăm să vă securizaţi contul acum”.

UDMR vrea să atace legea votului prin corespondenţă la Curtea Constituţională

UDMR vrea să atace legea votului prin corespondenţă la Curtea Constituţională, a anunţat marţi preşedintele Uniunii, Kelemen Hunor, spunând că va discuta inclusiv cu formaţiunea lui Călin Popescu Tăriceanu în acest sens, având în vedere că partidul nu are suficiente semnături pentru a depune contestaţia.

CNADNR anunţă întreruperea emiterii rovinietelor

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România anunță utilizatorii rețelei de drumuri naționale din România, că în data de 21.10.2015, începând cu ora 09:00, pentru o perioadă de maxim 30 minute, este posibil ca emiterea rovinietelor și a peajelor să fie îngreunată/întreruptă din cauza unor lucrări de mentenanță la sistemul informatic.

Ziua Armatei României sărbătorită... altfel: „Ultimate mudness”

Sursa foto: ultimatemudness.ro
Una dintre activităţile planificate pentru a marca Ziua Armatei României, sărbătorită în fiecare 25 octombrie, se va desfăşura în poligonul militar al Batalionului 317 Cercetare „Vlădeasa” în 24 octombrie prin organizarea cursei de alergare cu obstacole şi noroi intitulată „Ultimate Mudness”.