monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cu cine vrea Dragnea să facă echipă

Președintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat astăzi la Cluj că își dorește să îl aibă în echipa sa pe sociologul clujean Vasile Dâncu, pentru că social democrația are nevoie de acesta.

Raluca Turcan, la Cluj: PNL sesizează Avocatul Poporului în privința "ordonanței mamut" prin care au fost comasate nejustificat ordonanțe pe mai multe domenii

Vicepreședintele PNL Raluca Turcan a anunțat vineri, la Cluj, că liberalii cer Avocatului Poporului să sesizeze Curtea Constituționala pe OUG 41/2015, o “ordonanță-mamut” prin care au fost comasate nejustificat ordonanțe pe mai multe domenii, modificându-se mai multe legi, inclusiv Legea Educației Naționale.

După ce a fost pus la punct de arhitecţi, Boc OPREŞTE lucrările de pe malul Someşului şi organizează o DEZBATERE

După ce arhitecţii şi societatea civilă i-au trimis o scrisoare deschisă primarului Emil Boc prin care îi cereau să oprească lucrările începute recent pe malul Someșului, iar clujenii au ameninţat cu proteste, la câteva ore reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au anunţat o dezbatere pe acest proiect. Între timp, Boc a dispus oprirea lucrărilor.

Arhitecţii clujeni cer OPRIREA lucrărilor de betonare pe malul Someşului. Se pregăteşte şi un PROTEST - FOTO

malsomes
Arhitectul Șerban Țigănaș, președinte al Ordinului Arhitecților din România, i-a trimis o scrisoare deschisă primarului Emil Boc prin care îi cere oprirea lucrările începute recent pe malul Someșului. Pe de altă parte, sute de clujeni au anunţat că vor ieşi în stradă să protesteze nemulţumiţi că spaţiul verde de pe malul Someşului va dispărea.