monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Alungat de colegii din PNL, Seplecan face primul pas înspre UNPR

După ultimele scandaluri din PNL în care liberalii au încercat să îl excludă din partid președintele PNL Mihai Seplecan face acum primii pași înspre o altă formațiune politică, mai exact înspre UNPR. El anunță că va candida la Primăria Cluj-Napoca susținut de UNPR.

PRIMUL ATAC împotriva lui Dragnea. DEPUTATUL Mihai Sturzu: Acest Congres trebuie să valideze alegerile de săptămâna trecută, adică să valideze comuniştii

În plin Congres PSD pentru alegerea Biroului Permanent Național, asipranții pentru funcția de vicepreședinte își susțin discursul. Mihai Sturzu a cerut ca scrutinul de săptămâna trecută prin care Liviu Dragnea a fost ales președinte al partidului să nu fir validat de Congres. Sturzu a mai spus că îi pare rău că Liviu Dragnea nu se află în sală în momentul în care acesta își susține discursul.

Thomas Ciulei: Ce se întâmplă acum în România este o mizerie, CNC desfiinţează producătorii

Regizorul şi producătorul Thomas Ciulei cere Ministerului Culturii să pună la punct un plan de restaurare a filmelor de patrimoniu şi să facă demersuri pentru ca Televiziunea Română să-şi achite obligaţiile financiare faţă de producătorii de film. Totodată, el este de părere că Centrul Naţional al Cinematografiei (CNC) este un organism care desfiinţează producătorii şi că “dacă nu dăm şansa tinerilor producători să debuteze, tăiem şansa unei generaţii întregi”.