monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Seplecan, zile numărate în PNL?

Liberalii se întâlnesc din nou, vineri, să decidă soarta lui Mihai Seplecan, președintele Consiliului Județean Cluj, fără însă ca acesta să participe la discuții.

CFR SA redeschide circulaţia între Câmpia Turzii şi Valea Florilor pe un singur sens

Circulaţia feroviară între staţiile Câmpia Turzii - Valea Florilor va fi redeschisă pe un singur sens până la finele zilei de joi, după ce a fost întreruptă pe secţia Cluj Napoca - Câmpia Turzii, din cauza deraierii unor vagoane de marfă ce aparţin unui operator privat, a anunţat Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Clujeanul care aduce mașini pentru VIP-uri a fost reținut

Procurorii DIICOT Cluj l-au reținut pe samsarul de mașini din Cluj-Napoca care aducea autoturisme de lux unor vedete din România. Anchetatorii susțin că Nagy Miklos a pus la cale o adevărată rețea în care erau implicate 80 de societăți comerciale pentru ascunde urma unor sume de ordinului zecilor de milioane de lei.

Gafa făcută de Gabriela Szabo la celebrarea celor 145 de existenţă a USAMV Cluj

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca a celebrat joi 145 de ani de existență. La eveniment au participat nu mai puţin de trei miniştri ai Guvernului Ponta, autorităţi locale şi judeţene, dar şi membri ai comunităţii academice şi universitare din Cluj. Prezentă la eveniment, Gabriela Szabo, ministrul Tineretului şi Sportului a comis o gafă.

Iohannis, după discuţia cu Schulz: Spaţiul Schengen trebuie păstrat, locul României e acolo

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bruxelles, după o întâlnire cu preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, că au fost de acord că spaţiul Schengen este "demn de a fi păstrat", iar locul României este în interiorul acestui spaţiu. La rândul său, preşedintele PE a declarat că a avut în sfârşit "privilegiul" de a discuta cu un şef de stat în limba germană pe tot parcursul discuţiilor.

COMUNICAT DE PRESĂ

În data de 12.10.2015 a fost publicat în Monitorul Oficial al României partea I nr. 758 Ordinul Preşedintelui Agenției Naţionale de Administrare Fiscală nr. 2252 din 31 august 2015, pentru aprobarea Normelor tehnice privind acordarea statutului de operator economic autorizat.

2 milioane de pasageri de pe Aeroportul Cluj în 2017. Ce trebuie să facă Consiliul Judeţean

Directorul Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca, David Ciceo, a declarat, joi, cu ocazia lansării de noi rute de către compania Wizz Air că traficul de pasageri a depăşit toate prognozele şi se aşteaptă ca în 2017 traficul de pasageri să ajungă la 2 milioane. Pentru aceasta, Ciceo consideră că dezvoltarea infrastructurii aeroportului trebuie să fie o prioritate pentru Consiliul Judeţean.

Electric Castle pune la bătaie 5000 de abonamente promoționale

După un an în care fost „sold out”, Electric Castle anunță un nou sistem pentru achiziționarea de abonamente la ediția 2016. 5.000 de abonamente Early Bird vor fi puse în vânzare în luna noiembrie, însă vor fi disponibile doar celor care, în prealabil, s-au înregistrat pe site-ul oficial al evenimentului.