monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Câinii au voie în autobuze, dacă au bilet

Consilierii locali clujeni au aprobat miercuri noul regulament privind accesul câinilor în autobuze. Acesta prevede posibilitatea ca un câine să călătorească cu mijloacele de transport public (CTP) dacă stăpânul lor plătește un bilet în plus.

Avertismentul specialiştilor: Valul tehnologiei este gata să ne strivească pe toţi. O nouă generaţie s-a născut şi noi nu facem parte din ea

Tehnologia înseamnă mai mult decât a da un like pe Facebook sau să ne uităm la videoclipuri cu pisici care cântă. Tehnologia trebuie integrată în viaţa de zi cu zi. Se schimbă percepţia asupra timpului şi spaţiului. O nouă generaţie a luat naştere şi noi nu facem parte din ea. Sunt doar o parte din avertizările pe care experţi internaţionali le-au transmis cu ocazia Cluj Business Days care se desfăşoară în aceste zile.

A murit Florenţa Mihai, prima finalistă a României la Roland Garros

Florenţa Mihai, prima jucătoare de tenis din România care a ajuns până în finala de la Roland Garros, în 1977, atât la simplu, cât şi la dublu mixt, a decedat, miercuri dimineaţă, la vârsta de 60 de ani, anunţă Federaţia Română de Tenis.

Autostrada Sibiu-Orăștie va trebui DEMOLATĂ. Un tronson DE CÂTEVA ZECI DE KILOMETRI. A fost inaugurată înaintea alegerilor prezidențiale, cu Victor Ponta candidat şi Ioan Rus ministru al Transporturilor

sursa foto adevarul.ro
O porţiune de 200 de metri din Autostrada Sibiu-Orăştie, aflată în zona kilometrului 60 şi deschisă în noiembrie 2014, va fi demolată şi refăcută complet pe cheltuiala antreprenorului, din cauza unor probleme la fundaţie cauzate de infiltraţii, estimâdu-se că lucrările vor fi gata în decembrie.

Un tren de marfă încărcat cu motorină a deraiat la Cluj

Un tren marfar a deraiat, miercuri dimineaţă, în zona Valea Florilor din apropierea municipiului Câmpia Turzii, judeţul Cluj, iar trei vagoane încărcate cu motorină s-au răsturnat, traficul feroviar fiind blocat în ambele sensuri.