monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Tragedia unor vieţi pierdute sau când rămâi doar un număr într-o statistică

sursa fotot cmda.org
În România secolului 21 avem medici extraordinari şi programatori de excepţie. În aceeaşi Românie avem prostituate în Spania şi cerşetori în Germania, poate tot cei mai buni. În Cluj ne lăudăm cu trotuare de marmură şi „ne mândrim” cu 10 victime ale traficului de persoane pe an.

CONDAMNAŢII cu PREJUDICII mari răsuflă UŞURAŢI. Senatul a RESPINS proiectul legii privind Agenţia Bunurilor Sechestrate. Cum au votat senatorii clujeni

Proiectul de lege pentru înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Sechestrate a fost respins de Senat cu 66 de voturi "pentru", 6 abţineri şi 36 de voturi "împotrivă". Pentru a fi aprobat, erau necesare 84 de voturi pentru, întrucât proiectul de lege are caracter organic.

Peter O’Toole, Premiu de Excelenţă in memoriam al Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj. Premiul va fi ridicat de fiica actorului

Legendarul actor englez de origine irlandeză Peter O’Toole va primi in memoriam premiul de excelenţă al celei de-a şaptea ediţii a Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj. Premiul va fi ridicat de fiica actorului, actriţa Kate O’Toole, membră a juriului Comedy Cluj. Spectatorii Comedy Cluj îl vor vedea pe Peter O’Toole pe ecran în filmul „The Ruling Class” care va rula în data de 23 octombrie.

Sondaj: Ce cred românii despre schimbarea guvernului

Actualul guvern trebuie schimbat fie prin vot "de cetăţeni, la alegeri" (36 %), fie de "Parlament, până în alegeri" (17%), conform unui sondaj de opinie al AB Research realizat la comanda Institutului de Studii Liberale, care indică şi faptul că 36% dintre cei intervievaţi sunt de părere că Executivul "nu ar trebui schimbat".