monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Accidente trase la indigo în Mănăştur. Un nevăzător şi o femeie, loviţi din plin în zona unor treceri de pietoni la câteva minute distanţă- FOTO

Două accidente grave de circulaţie au avut loc luni seara la câteva minute distanţă unul de altul. Ambele accidente au avut loc în zona unor treceri de pietoni de pe strada Primăverii. Un nevăzător şi o femeie au fost loviţi din plin de nişte şoferi inconştienţi. La cel de-al doilea accident, şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tot timpul liber pentru angajaţii LinkedIn

Angajaţii LinkedIn pot de la 1 Noiembrie să decidă singuri şi neîngrădiţi asupra zilelor de concediu: când vor, câte vor, fără întrebări.

Două noi branduri de modă au deschis magazine în Iulius Mall Cluj (P)

Pasionatele de modă au parte de noi surprize, în ton cu tendinţele actuale, la Iulius Mall Cluj. De curând, primul magazin din regiune al brandului francez Pimkie s-a deschis la parterul îndrăgitei destinaţii de cumpărături, spre încântarea doamnelor şi domnişoarelor care apreciază calitatea, modernitatea şi confortul în vestimentaţie. O altă nouă destinaţie pentru amatoarele de shopping este şi Penti, situată la etajul Iulius Mall, marca turcească de ciorapi şi lenjerie intimă.

OPINIE: Învingătorul ia totul … de la zero

Liviu Dragnea a câștigat „primarele” din PSD și ceva îmi spune că nu se va opri aici și că va dori să meargă până la capăt să preia guvernul încă înaintea alegerilor din toamna viitoare. Dar să nu ne grăbim și să le luăm pe rând. Nu fac titlu de glorie din asta, dar, în această pagină, am anticipat acest deznodământ în ceea ce-l privește pe noul președinte al PSD, într-un moment în care jocurile nu erau deloc făcute în această privința.

Când îşi va afla România adversarele din grupa de la Euro 2016

Echipa naţională a României îşi va afla adversarele de la Campionatul European din 2016, primul său turneu final după o pauză de opt ani, în data de 12 decembrie, la Paris, unde va avea loc tragerea la sorţi a grupelor competiţiei găzduite de Franţa.

PSD analizează prezența la alegerile interne. Cum au votat pesediștii clujeni alegerea lui Dragnea în funcția de președinte al partidului

Liderii PSD analizează astăzi, în Comitetul Executiv Naţional, prezenţa la urne din scrutinul intern. În județul Cluj, prezența a fost de aproximativ 70%, adică social democrații clujeni nu s-au înghesuit să îl voteze pe Dragnea în funcția de președinte al PSD. Astfel, potrivit ultimelor rezultate, Clujul stă astăzi mult mai bine decât ieri seară, când procentele arătau că este pe ultimele locuri în țară în ce privește prezența la vot. A fost o eroare de comunicare, spun liderii PSD Cluj.