monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Realitatea TV, amendă uriașă pentru limbajul injurios al lui Rareş Bogdan

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, săptămâna trecuctă, să amendeze Realitatea TV cu 20.000 de lei, din cauza limbajului injurios folosit de Rareş Bogdan în emisiunea "Jocuri de putere" din 11 mai, în care acesta a spus despre Teodor Atanasiu că "s-a comportat ca un bou".

Liderul grupării Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, dat dispărut

Forţele aeriene irakiene au bombardat ieri un convoi cu care se deplasa liderul grupării teroriste Stat Islamic în provincia Anbar, din vestul Irakului, dar soarta acestuia nu este cunoscută deocamdată, informează un comunicat al armatei, citat de Reuters în pagina online.

Oraş multicultural, caut toleranţă

Clujul este un oraș multicultural, pregătit pentru străini de toate națiile mai puțin pentru cele pe care deja le are. Situația romilor și a maghiarilor nu reprezintă o noutate pentru nimeni, face parte din oraș și a devenit un paradox: toată lumea o ştie dar nimeni n-o discută. Dar ce întâmplă cu cei mici, care primesc cei 7 ani de acasă cu rele și bune, cu stereotipurile de odinioară dar fără să știe ce înseamnă sau de unde vin? Cum justificăm această prelungire a discriminării în fața lor?

Alegerile PSD, un chestionar de completat

Pesediștii clujeni l-au votat duminică pe Liviu Dragnea în funcția de președinte al PSD, scrutinul fiind unul fără emoții. Prezența la urne a fost însă slabă.

Tinerii greco-catolici au ieşit în stradă să militeze împotriva avortului

Sâmbătă, 10 octombrie, mai mult de 100 de tineri greco-catolici din Cluj-Napoca s-au întâlnit în noua Catedrală încă în construcţie din Piaţa Cipariu, Cluj-Napoca. Aceştia s-au alăturat, mai apoi, în stradă, campaniei „40 de zile pentru viaţă” şi au promovat viziuni anti-avort precum iubirea lui Dumnezeu pentru pruncii nenăscuţi şi pentru mame.

Tandem puccinian de excepție. “Il Tabbaro” şi „Gianni Schicchi” revin pe scena operei din Cluj

Opera Națională Română din Cluj-Napoca invită clujenii miercuri, 14 octombrie, ora 18.30, la un dublu spectacol puccinian de colecție, ”Il Tabarro” și ”Gianni Schicchi”, două dintre operele trilogiei ”Il Trittico”, de Giacomo Puccini. Inconfundabilul ”Triptic” revine pe scenă, trecând de la note grave și emoționante la un umor savuros, într-un spectacol plin de vivacitate și melodicitate.

Student din Cluj, cu viză de SUA. Începutul unui COȘMAR!

sursa foto Facebook Andrei Pisari
Majoritatea oamenilor doar îşi pot imagina cum este să trăieşti visul american, în case cu gard alb şi vizite de week-end la Boston. În anii recenţi, multe companii de Work&Travel promit să transforme în realitate aceste fantezii. Dar cum ar fi să descoperi că visul e un început de coşmar?

Sala Polivalentă din Cluj, soluția „de rezervă” pentru Europenele de gimnastică din 2017

Forul european de gimnastică (UEG) a anunţat, vineri, după şedinţa Comitetului Executiv, că acordă un vot de încredere României pentru organizarea CE din 2017. Pentru că Bucureștiul este în continuare nepregătit, este luată în considerare ca variantă de rezervă, dar oficială, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, care are o capacitate de 7.200 de locuri.