monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Seplecan îi face plângere penală lui Ponta

Consilierul judeţean PNL Mihai Seplecan vrea să le facă plângeri penale premierului Victor Ponta şi ministrului Administraţiei şi de Interne Gabriel Oprea pentru abuz în serviciu.

Piloții fără carnet vor fi trași pe dreapta

FIA a înăsprit condiţiile ca un pilot să poată concura în F1, pe lângă vârsta minimă de 18 ani sportivii trebuind să îndeplinească şi alte cerinţe pentru a primi Super licenţa necesară în Marele Circ.

O lecție utilă pe zăpada din Austria

Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi au trecut printr-un moment dificil, pe speciala a doua, dar au reușit să continue cursa cu ajutorul spectatorilor.

Belgienilor le curge bere prin conductă!

Orașul belgian Brugges va instala o conductă subterană de bere, aceasta urmând să traverseze orașul medieval. Autoritățile locale doresc ca în acest fel să reducă numărul de camioane transportatoare în micuțul și cochetul oraș.

Patru unități de învățământ din Cluj, închise din cauza zăpezii

Peste 200 de copiii, de la trei școli și o grădiniță din Cluj au rămas marți acasă, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Zăpezile căzute în ultimul timp și gerul au împiedicat ca mașinile să poată asigura transportul acestora către unitățile de învățământ.
Prinţul iordanian Ali Bin Al Hussein. Sursă foto: Wikipedia

Prințul Iordaniei, printre candidații la preşedinţia FIFA

Prinţul iordanian Ali Bin Al Hussein, vicepreşedinte FIFA şi reprezentant al Asiei, şi-a anunţat, marţi, intenţia de a candida la şefia forului fotbalistic mondial, funcţie pentru care mai candidează actualul preşedinte, Josph Blatter, şi francezul Jerome Champagne.
Catedrala Mitropolitană Ortodoxă din Cluj-Napoca

Jandarmii și polițiștii locali vor supraveghea bisericile de Bobotează

În perioada 06 – 07 ianuarie 2014, cu ocazia sărbătorilor de „Bobotează” şi „Sf. Ioan Botezătorul”, jandarmii și polițiștii locali clujeni se vor afla în zona lăcaşurilor de cult pentru descurajarea persoanelor care încearcă să tulbure ordinea şi liniştea publică.