monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Parlamentul lor şi Parlamentul nostru

Premierul Ponta anunţă Parlamentul cu peste 400 de aleşi, deşi în 2009, românii votau la referendum Parlament unicameral cu 300 de aleşi.

Conducerea Consiliului Judeţean Cluj, ACUZATĂ de FURT. Vezi cum se apără

Un mail trimis de pe o adresă neasumată de cineva acuză conducerea Consiliului Judeţean Cluj de furt. E-mailul a fost trimis tuturor consilierilor judeţeni, conducerii instituţiei şi presei şi ştim că a provocat deranjul vicepreşedintelului Ioan Oleleu care s-a interesat dacă mailul a fost trimis şi angajaţilor instituţiei. În urma acestui mail, conducerea CJ Cluj a sesizat Poliţia şi Procuratura pentru a depista persoana care se află în spatele acuzaţiilor.

Peste 5 milioane de lei lipsă la bugetul Turzii

Primarul Tudor Ștefănie a prezentat luni, 26 ianuarie, cu ocazia unei conferințe de presă dezastrul pe care noua lege a bugetului l-a adus Turzii, proiectele importante aflate în derulare dar și noile investiții fiind „în aer” din cauza lipsei banilor aferenți acestor obiective.

Depreciere în linie a principalelor valute

După mai multe şedinţe în care leul s-a depreciat la noiminime istorice faţă de francul elveţian şi dolarul american, ieri el a reuşit să recupereze o parte din terenul pierdut.

O nouă hotărâre favorabilă pentru aeroportul din Cluj într-un alt proces intentat Consiliului Județean Mureș

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a obținut o nouă hotărâre favorabilă în cadrul unui alt proces intentat Consiliului Județean Mureș, respectiv anularea prevederilor Hotărârii nr. 14/30.01.2014 cu privire la aprobarea finanțării de la bugetul local a realizării investiției privind „amenajarea peisagistică” a Aeroportului Transilvania Târgu- Mureș.

Studenţi: Universităţile apelează uneori la practici demne de perioada comunistă. Ce s-a întâmplat la UBB

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) atrage atenția asupra cazurilor tot mai numeroase din ultima perioadă în care universitățile au încercat să reducă la tăcere orice formă prin care studenții și-au exprimat nemulțumirea față de starea sistemului educațional, apelând uneori la practici demne de perioada comunistă.

De ce nu se grăbeşte PSD să organizeze alegeri la CJ Cluj

Liberalul clujean Mihai Seplecan critică din nou atitudinea arogantă a social democraţilor şi mai ales a premierului Ponta faţă de organizarea alegerilor parţiale. Aceasta cu atât mai mult cu cât însuşi liderul PSD Cluj recunoştea ieri că PSD nu are niciun interes să organizeze alegeri la CJ Cluj.

Universitari clujeni şi olandezi caută soluţii pentru creşterea economică a Clujului

Facultatea de Business a Universităţii Babeş-Bolyai, în parteneriat cu academicieni ai Universităţii de Ştiinte Aplicate din Amsterdam, va prezenta joi, 29 ianuarie 2015, începând cu ora 13.30, în Aula Facultăţii de Studii Europene, rezultatele ultimelor studii efectuate asupra economiei Clujului, în cadrul seminarului „Emerging Cluj: latest strategic opportunities”.