monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Un șofer a intrat cu mașina într-un copac

Un accident rutier a avut loc vineri, 23 ianuarie, în jurul orei 23:13, pe strada Traian Vuia, din Cluj-Napoca, soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.

Polițiștii confiscă legume, fructe și lemne, dar nu reușesc să-l găsească pe deținutul dispărut de șapte zile

Poliţiştii clujeni au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală și combaterea faptelor ilicite în domeniul silvic. Ieri au fost confiscate peste 1.700 de kg. de legume şi fructe. A fost dispusă confiscarea a circa 23 m.c. material lemnos, în valoare de aproximativ 5.700 de lei, fiind aplicate sancţiuni în cuantum de 4.000 de lei.

Ziua Unirii, sărbătorită la Cluj. Emil Boc a jucat hora alături de Aurelia Cristea

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat, sâmbătă, la festivitățile organizate în centrul orașului cu ocazia împlinirii a 156 de ani de la Mica Unire, la final edilul prinzându-se de mână în Hora Unirii cu deputatul PSD de Cluj, Aurelia Cristea, care este și președintele filialei municipale a PSD.

Boc: Nu ne-am face de ruşine cu organizarea CE de gimnastică la Cluj

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat vineri, după ce România a primit dreptul de organizare al CE de gimnastică din 2017, că sala din oraş, de 7.200 de locuri, nu s-ar „face de ruşine” cu organizarea evenimentului, iar municipalitatea este pregătită pentru cofinanţare.