monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Traseiştii din CJ Cluj, care riscă să-şi piardă mandatele, şi-au făcut “Grupul Independenţilor”. Seplecan: PNL nu pierde majoritatea

Patru consilieri judeţeni, din care doi independenţi, unul care au trecut de la PDL la PMP şi un consilier de la Partidul Conservator, au format un nou grup în cadrul Consiliului Judeţean Cluj,”Grupul Independenţilor”. Ei au semnat în acest sens un protocol de colaborare şi se aşteaptă ca şi alţi consilieri judeţeni să îi urmeze.

Vezi cum va fi vremea vineri la Cluj

sursa foto: crispres.ro
În cea mai mare parte a ţării vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obişnuit în ultima decadă a lunii ianuarie, dar şi în general închisă.

PNL cere destituirea de urgenţă a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea

Senatorul clujean Alin Tişe subliniază că Victor Ciorbea este „avocatul politic al PSD“, nicidecum Avocatul Poporului şi cere destituirea sau demiterea acestuia din funcţie. În acest sens, parlamentarul clujean a depus o adresă la Biroul Permanent al Senatului.

Școala de poliție din Cluj, certificată ISOQAR

Conducerea Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan”  Cluj-Napoca
Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca a obținut în 21 ianuarie 2015 „Trofeul de certificare ISOQAR”, care încununează eforturile instituționale de certificare a Sistemului Integrat de Management al Calității, Mediului și Siguranței Alimentului.

Fostul ministru al Internelor Cristian David a fost arestat

Fostul ministru al Internelor Cristian David, acuzat că a luat mită 500.000 de euro pentru a interveni la prefectul de Buzău în favoarea unei persoane care revendica un teren, a fost arestat, joi, de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).