monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

EŞECURILE proiectelor cu fonduri europene derulate de Consiliul Judeţean Cluj, trase LA INDIGO

Fie că vorbim de Centrul de Deşeuri sau de drumul turistic Răchiţele-Ic Ponor, reţeta “succesului”este aceeaşi: se organizează o licitaţie, se decontează mii de euro din bugetul judeţului pe lucrări de proastă calitate sau pe lucrări imaginare, se şterg cu buretele ultimii ani de eşec ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat şi se organizează o nouă licitaţie. Bani irosiţi, timp pierdut. Cine pierde şi cine câştigă din această afacere?

6-2, 6-2 pentru Halep în al doilea tur la Australian Open

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-2, pe australianca Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, şi s-a calificat în turul 3 al Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Francul elvețian își continuă marşul

sursa foto: romaniatv.net
Acum o săptămână, Banca Naţională a Elveţiei şoca pieţele financiare, inclusiv buzunarele a vreo 75.000 de români, anunţând că renunţă la o măsură luată în septembrie 2011, prin care raportul euro/franc elveţian era îngheţat la maximum 1,20 unităţi.

ÎCCJ: Iohannis nu s-a aflat în incompatibilitate

Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a respins miercuri recursul Agenției Naționale de Integritate și a decis că fostul primar al Sibiului Klaus Iohannis nu s-a aflat în stare de incompatibilitate.

Pe Cluj Arena urlă Lupii

Ultimul meci al Lupilor București în grupele European Rugby Challenge Cup va avea loc pe Cluj Arena împotriva celor de la Newcastle Falcons.

Ce face frica din om? Brusc, poliţiştii clujeni îşi fac treaba

Imediat după evadarea celor patru deţinuţi din arestul IPJ Cluj, poliţiştii au coborât în stradă de teamă că îşi vor pierde serviciul şi s-au pus pe treabă, presa fiind bombardată zilnic de rapoarte privind activitatea lor.

Bărbat reţinut pentru complicitate la furt

Poliţiştii au reţinut un bărbat bănuit de complicitate la infracţiuni de furt calificat, fapte prin care s-ar fi creat un prejudiciu de circa 45.000 de lei.
Fostul ministru al Internelor Cristian David. Sursă foto: Wikipedia

Fostul ministru al Internelor Cristian David, dus la DNA

Fostul ministru al Internelor Cristian David a fost adus, miercuri, de anchetatori la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), după ce pe numele lui a fost emis un mandat de aducere, în dosarul în care este acuzat de luare de mită şi spălare de bani.

A fost lansat Windows 10

Windows 10. Sursă foto: blogs.windows.com
Vicepreşedintele companiei Windows, Joe Belfiore, a anunțat aseară, în San Francisco, lansarea noii versiuni de Windows. Nu 9, cum se aştepta toată lumea, ci 10.