monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Panică în autobuz. Doi controlori din Cluj, ATACAŢI cu un pistol cu ELECTROŞOCURI şi spray PARALIZANT

Scene de groază s-au petrecut luni după amiaza într-un autobuz aparţinând Companiei de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca, după ce doi controlori au fost atacaţi de un individ care circula fără bilet. Pentru a scăpa de amendă, bărbatul a folosit un spray paralizant şi un pistol cu electroşocuri. De aici până la o panică generală printre călători nu a fost decât un singur pas.

Încă o DOVADĂ că finalizarea CMID e doar o glumă proastă

Consiliul Judeţean Cluj a publicat pe site, vineri, când lumea se gândea doar la weekend, un anunţ de achiziţie pentru servicii de consultanţă tehnică pentru sprijin la întocmirea documentaţiei de atribuire necesară contractării lucrărilor la celula de depozitare şi a zonei administrative şi sprijin în perioada de elaborare de către viitorul antreprenor a noului proiect tehnic la Centrul de Deşeuri.

(P) TOTO îți aduce produse naturale din carne de porc de Mangalița

TOTO îți aduce produse naturale din carne de porc de Mangalița
Clujenii care țin la un stil alimentar sănătos trebuie să ia în calcul firma TOTO din Lăpușel, județul Maramureș care vinde și în magazinele din Cluj produse tradiționale din carne de porc de Mangalița. Animalele sunt crescute natural în propria fermă.

Ședință calmă pentru leu

Moneda națională a avut astăzi o ședință mai liniştită, în care dolarul și francul elvețian au înregistrat scăderi.

Ipoteză şoc! I-a ajutat „Dorel” pe cei patru deţinuţi să evadeze?

Vinerea trecută mai mulți muncitori de la Compania de Apă Someş din Cluj-Napoca ar fi intervenit pentru a curăța canalizarea din cadrul arestului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. Cei patru deţinuţi ar fi evadat după ce muncitorii de la Compania de Apă Someş ar fi curăţat canalizarea, iar la plecare ar fi lăsat gratiile de la unul din geamuri sprijinite de perete.

Piesa de teatru Iona revine la Salina Turda

Producția Teatrului Sala Mică din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Salina Turda, piesa Iona, după Marin Sorecu, se rejoacă în mina de sare de la Turda și în acest an. Piesa va fi pusă în scenă în zilele de 31 ianuarie și 1 februarie 2015 de la ora 18:00 la Salina Turda (intrarea de pe Aleea Durgau, nr. 7).
Premierul Victor Ponta

„Vizită-fulger” a premierului Victor Ponta la Chişinău, pentru discuții cu liderii proeuropeni

Presa din Republica Moldova scrie că premierul României, Victor Ponta, va efectua o „vizită-fulger” la Chişinău, surse politice adăugând că Ponta doreşte să aibă o discuţie cu liderii partidelor proeuropene din Republica Moldova. Discuţia, la care vor fi prezenţi şi alţi oficiali europeni, ar urma să aibă loc marţi, în jurul orei 12:00, pe aeroportul din Chişinău.

Consilierul judeţean Mihai Seplecan a depus plângere penală împotriva lui Ponta

Co-preşedintele executiv al PNL Cluj, Mihai Seplecan, a depus, marţi, la Parchetul instanţei supreme, o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva premierului Victor Ponta, pentru că nu organizează alegeri parţiale la preşedinţia Consiliul Judeţean Cluj, după demisia lui Horea Uioreanu.

Semafor nou pe Calea Dorobanţilor

Un semafor nou a fost instalat și pus în funcțiune în intersecţia Calea Dorobanţilor – strada Aurel Suciu (în zona benzinăriei MOL) din Cluj-Napoca.