monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Nou maxim pentru francul elveţian

A treia săptămână din ianuarie se anunță a fi una foarte agitată pentru leu, datorită factorilor externi.

DOVADĂ: Conducerea Consiliului Judeţean Cluj, RUPTĂ DE REALITATE

Comunicatele trimise presei în ultima jumătate de an dovedesc că șefii județului trăiesc într-o altă lume, în care prioritățile nu sunt drumurile, terminalul intermodal sau groapa de gunoi, ci lansările de carte, fiii satului sau expozițiile tematice.
Senatorul PNL Cluj Alin Tișe

Alin Tișe: Premierul Ponta are o nouă obsesie: pactele!

Senatorul PNL Cluj Alin Tișe solicită premierului Victor Ponta să reia propunerile PNL din Comisia de revizuire a Constituției după ce proiectul propus de PSD a fost declarat neconstituțional de Curtea Constituțională a României. Propunerea lui vine în contextul în care primul-ministru dorește un pact pentru revizuirea Constituției.

O nouă licitaţie la Răchiţele-Ic Ponor. De 6 ani, CJ Cluj se chinuie să termine drumul de 20 km

Consiliul Judeţean Cluj a anunţat că va organiza o nouă licitaţiepentru finalizarea drumului turistic de la Răchiţele-Ic Ponor. Acest proiect este unul din multele proiecte ratate ale CJ Cluj, cu numeroase nereguli şi cu o expertiză care arată că tot ce s-a construit până acum pune în pericol siguranţă rutieră şi pietonală, experţii propunând inclusiv demolarea a ceea ce s-a construit. Cine va suporta pagubele de până acum?

Azi este cea mai deprimantă zi din an

Cea de-a treia zi de luni a anului, care în 2015 cade pe 19 ianuarie, este considerată a fi cea mai deprimantă zi, la această concluzie ajungând un psiholog britanic care a creat o formulă matematică pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului, potrivit presei internaţionale.

Peste 6.000 de cetățeni străini au locuit în Cluj anul trecut

6.171 de cetățeni străini au locuit în Cluj-Napoca în 2014 potrivit unui raport al Serviciului pentru Imigranți al județului Cluj, cu 412 mai mulți decât în 2013 când în evidenţa Poliției erau înregistraţi 5.759 de cetăţeni străini. Cei mai mulți dintre ei au fost din Franța, Italia, Republica Moldova, Germania și Tunisia.