monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Bicicliștii clujeni, din nou în stradă. Ce nemulţumiri au

Zeci de bicicliști clujeni au participat, sâmbătă, la un tur prin Cluj-Napoca, pentru a atrage atenția autorităților locale asupra faptului că nu există suficiente condiții pentru cei care doresc să circule cu bicicleta prin oraș.

UPDATE FOTO 4 DEȚINUȚI au EVADAT din arestul IPJ Cluj. Au rupt un grilaj de fier şi au sărit un zid din beton. Toţi poliţiştii din judeţ sunt în teren

Patru deținuți deosebit de periculoși au evadat sâmbătă după amiaza din arestul IPJ Cluj. Imediat, a fost instituită o alertă în tot judeţul pentru căutarea lor. Toţi poliţiştii din judeţul Cluj s-au mobilizat pentru prinderea lor. De asemenea, s-au organizat filtre pe toate drumurile din judeţ, iar poliţiştii verifică fiecare maşină. IPJ Cluj a făcut public pozele celor patru evadaţi. Cei patru au vârste cuprinse între 16 şi 36 de ani.

Un an de la tragedia din Apuseni. Momente emoţionante la parastasul de pomenire

sursa foto mediafax
Un parastas de pomenire a victimelor accidentului aviatic produs în 20 ianuarie 2014, în Munții Apuseni, a avut loc sâmbătă, la împlinirea unui an de la tragedie, chiar în locul în care a căzut aeronava, la peste 1.400 de metri altitudine, slujbă la care au fost prezenți apropiați ai pilotului Adrian Iovan, printre care și fosta soție a acestuia, Romanița.

Urmează cea mai deprimantă zi din 2015

sursa foto ele.ro
Cea de-a treia zi de luni a anului, care, în 2015, cade pe 19 ianuarie, este considerată a fi cea mai deprimantă zi, la această concluzie ajungând un psiholog britanic care a creat o formulă matematică pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului, potrivit presei internaţionale.

Iritat de comportamentul unui poliţist local: Un test psihologic cred că nu ar strica

sursa foto ziarulclujean.ro
Un clujean a reclamat faptul că o maşină a Poliţiei Locale gonea “mai ceva ca la raliu” pe o stradă foarte aglomerată. Bărbatul spune că poliţiştii nu au ţinut cont de faptul că zona era plină de elevi care ieşeau de la şcoală. “Au început să pornească sirenele cu insistenţă, total fără motiv”, mai spune acesta.