monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Alarmă cu BOMBĂ la Aeroportul „Avram Iancu” din Cluj

Un apel care anunţa amplasarea unor dispozitive explozive la Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” din Cluj a fost primit la 112 vineri seară, însă în urma verificărilor s-a constatat că a fost vorba despre o alarmă falsă, traficul aerian nefiind perturbat. Acelaşi apel anunţa o bombă şi pe aeroportul din Târgu Mureş.
Cântăreţul spaniol Julio Iglesias. Sursă foto: Facebook

Julio Iglesias va susține un concert la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Celebrul cântăreţ spaniol Julio Iglesias va susține, pe data de 22 mai 2015, un concert la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Spectacolul face parte dintr-un turneu mondial pe care artistul îl va susţine în acest an. Informaţia apare pe site-ul oficial al vedetei.

10.000 de abonamente, vândute în mai puțin de 24 de ore la Untold Festival

David Guetta
Organizatorii Untold Festival au anunțat epuizarea celor 10.000 de abonamente puse în vânzare, în regim Early-Bird, în această săptămână. Însă, datorită cererii foarte mari aceștia au decis ca, începând de luni, 19 ianuarie, să mai scoată spre vânzare încă 5.000 de abonamente.

Expoziţie de fotografie: Iarna în Clujul de altădată

Clujenii care sunt curioși să vadă imagini rare ale Clujului în trecut, îmbrăcat într-o mantie albă, sunt invitați să participe la vernisajul expoziției „Iarna în Clujul de altădată”, care va avea loc de luni, 19 ianuarie, de la 11:00, la Casinoul din Parcul Central.

UPDATE: Luare de ostatici în Franța. Nu au existat răniți

Sursă foto: Twitter
Un bărbat înarmat s-a baricadat în sediul unui oficiu poștal din Colombes, în apropierea Parisului, luând doi ostatici. În cele din urmă acesta s-a predat și incidentul s-a încheiat fără ca vreo persoană să fie rănită.

Cum va fi vremea în weekend, în Cluj-Napoca?

Deşi pentru ziua de vineri Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de tip cod galben de ceață în Cluj-Napoca, începând de sâmbătă vremea se va încălzi ușor, ajungând până în jurul valorii de 9°C.
Perechea Horia Tecău - Jean-Julien Rojer (România/Olanda)

Tecău şi Rojer s-au calificat în finala de dublu la Sydney

Perechea Horia Tecău - Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 2, s-a calificat, vineri, în finala probei de dublu din cadrul turneului de la Sydney (Australia), dotat cu premii în valoare totală de 494.310 dolari.

Cod galben de ceață în județul Cluj

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis vineri, 16 ianuarie 2015, o avertizare de tip cod galben de ceață în județul Cluj, valabilă între orele 07:00 și 11:00.