monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Sunteţi de acord cu legile „Big Brother"?

Resuscitate de recentele evenimente sângeroase din Franța, discuțiile pe marginea proiectelor de lege privind controlul comunicațiilor sunt mai disputate ca oricând.

Leul a fost zguduit de Banca Elveţiei

Decizia şoc a Băncii Naţionale a Elveţiei (BNE) de a renunţa la plafonul de 1,2 franci/euro, pe care a adoptat-o în septembrie 2011, a creat un şoc puternic pe piaţa valutară locală.

Boc promite parkinguri noi resuscitând proiectele vechi

Foto arhiva
Pe lista de priorități a primarului Emil Boc pentru anul 2015 se află finalizarea lucrărilor la parkingul Negoiu și continuarea demersurilor pentru parcarea de pe strada Primăverii, două proiecte vechi de doi ani, respectiv un an.

Ce le pregăteşte Şulea şoferilor care trec prin Floreşti

Licitaţiile de aproape 2 milioane de lei din Floreşti şi-au aflat câştigătorii. Licitaţiile se referă la canalizare şi semaforizare inteligentă. Comisiile de licitaţie din cadrul Primăriei Floreşti au stabilit zilele trecute câştigătorii.

Guvernul nu dă doi bani pe Cluj - Capitală Europeană a Tineretului 2015

Poză arhivă. Foto ilustrativă
Senatorul PNL Cluj Alin Tișe va solicita Guvernului să aloce în regim de urgenţă, din fondul de rezervă, suma de 50 de milioane de euro pentru susţinerea proiectelor Cluj - Capitală Europeană a Tineretului 2015, în condițiile în care aceiași bani au fost alocați și pentru construirea stadionului de la Craiova.

„Prima casă” ar putea deveni „A doua casă”

Plafonul de garanţii de stat pentru programul „Prima Casă” a fost fixat de Guvern la 2,5 miliarde lei pentru acest an. Pe lângă aprobarea noului buget, Guvernul va discuta, la sfârşitul lunii februarie, și un proiect de act normativ care să permită proprietarilor de locuinţe să poată cumpăra, în acest program, locuinţe mai mari, dacă vând proprietatea pe care o deţin în prezent.

Spectacol de muzică braziliană la Salina Turda

Formatia Instrumental Café Brasil. Sursă foto: www.olhovivoca.com.br
Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, începând cu ora 14:00 la Salina Turda va avea loc un spectacol tipic brazilian susţinut de trupa „Instrumental Café Brasil” incluzând cele mai diverse ritmuri: samba, maracatú, baião și nu numai.

Congresul american, ţinta unui atentat terorist

Sediul Congresului american de la Washington. Sursa foto: Wikipedia
Un tânăr american, acuzat că ar susţine gruparea Stat Islamic (SI), a fost arestat miercuri, în statul Ohio (nord), pentru planificarea unui atentat contra Capitoliului, sediul Congresului american de la Washington, a anunţat Departamentul Justiţiei din SUA.