monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Clujeni, haideți să demitem Consiliul Judeţean!

Nu mai avem nevoie de ei! Vrem alții. Vrem alt Consiliu Județean! Un consiliu funcțional, alcătuit din politicieni interesați de adevăratele probleme ale clujenilor, nu puși pe căpătuială!

Depreciere în linie a leului

Scăderea euro la 1,1727 dolari, nou minim al ultimilor nouă ani, a provocat creşterea aversiunii faţă de risc, implicit deprecierea monedelor de la marginea zonei euro.

Pronunţarea în dosarul lui Iohannis a fost amânată pentru 21 ianuarie

Instanţa supremă a amânat miercuri, pentru 21 ianuarie, pronunţarea în dosarul în care preşedintele Klaus Iohannis a contestat raportul ANI în care se arăta că a fost în incompatibilitate în perioada în care a reprezentat Primăria Sibiu în AGA de la societăţile Apă Canal şi Pieţe.

Nuland ne-a (re)comandat Legea „Big Brother”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, că în discuţiile pe care adjunctul secretarului de stat american pentru Europa şi Eurasia, Victoria Nuland, le-a avut cu oficialii români a fost „evocat” şi subiectul legat de legea „Big Brother” şi legea cartelelor pre-pay.

Pe ce loc se află Clujul în topul utilizatorilor de Facebook din România?

Numărul de conturi româneşti din reţeaua Facebook a atins 7,6 milioane, în creştere cu 8,6% faţă de ianuarie 2014, din care 1,48 milioane aparţin utilizatorilor din capitală, potrivit Facebrands.ro, serviciul de monitorizare a paginilor româneşti create pe reţeaua socială.

GALERIE FOTO: O artistă italiană îi înfățișează pe liderii lumii „la treabă”

În proiectul său intitulat „Il dovere quotidiano” (Datoria zilnică), Cristina Guggeri înfățișează o serie de a liderilor lumii în ipostaze...mai puțin publice. Scopul artistei este acela de a „umaniza” figurile acelor ocupanți de înalte oficii ale lumii. Vă lăsăm pe dumneavoastră să hotărâți dacă proiectul își atinge obiectivul.

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj se laudă că şi-a achitat datoriile de milioane de euro către furnizori

Petre Şuşca, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, spune că a reuşit să achite către furnizori toate plăţile restante pe care instituţia le avea la finalului anului 2014, datorii plătite în primul rând din economiile făcute din licitaţiile derulate. El a mai precizat că Ministerul Sănătăţii nu a alocat niciun leu pentru plata acestor datorii.

Johann Strauss şi amicii săi pe scena Operei Maghiare din Cluj

Orchestra Operei Maghiare din Cluj. Sursa foto: Opera Maghiara
În lumea muzicii culte, luna ianuarie se defineşte prin tradiţionalele concerte de Anul Nou, în programele cărora creaţiile familiei Strauss tronează, aducând o adevărată atmosferă vieneză în sălile de concerte din întreaga lume.

A murit Valentin Nicolau, fostul director al TVR

Valentin Nicolau. Sursă foto: www.paginademedia.ro
Valentin Nicolau, proprietarul editurii Nemira, fost şef al Televiziunii Române, scriitor şi dramaturg, a decedat, marţi, la vârsta de 54 de ani, în urma unui stop cardio-respirator

A apărut primul număr al revistei Charlie Hebdo după atacurile armate din Paris

Supravieţuitorii de la săptămânalul de satiră Charlie Hebdo au publicat miercuri primul număr de după atentat, pe a cărui primă pagină apare un Mahomed cu lacrimi în ochi, în urma atacurilor armate care au bulversat Franţa, o ţară care a intrat în "război împotriva terorismului".