monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Renunță Elena Udrea la PMP?

Preşedintele PMP Elena Udrea a anunţat luni că, ”cel mai probabil”, nu va mai candida la funcţia de preşedinte al formaţiunii, la congresul partidului, din luna februarie.

PSD nu mai convoacă Congres în martie

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, după şedinţa BPN, că în luna martie nu va mai fi convocat Congresul, aşa cum s-a anunţat iniţial, ci doar Consiliul Naţional, care va dezbate agenda politică a partidului până în 2019 şi unde se vor face alegeri pentru conducerea acestui for.

Pieton accidentat mortal de o maşină în Huedin

Un accident rutier mortal a avut loc duminică, 11 ianuarie, în jurul orei 18:00, pe DN1-E60, în oraşul Huedin, soldat cu decesul unei persoane şi avarierea unui autovehicul.

Ponta la deschiderea şedinţei BPN: Văd foamea unora care au fost în Guvernul Boc

Obligaţia PSD este să-i apere pe oameni de ”cei care i-au nenorocit în 2010-2011”, a declarat, luni, premierul Victor Ponta, în deschiderea şedinţei Biroului Permanent Național (BPN), adăugând că vede ”foamea unora care au fost în guvernul Emil Boc, au fost goniţi de acolo şi vor să vină înapoi”.

Peste 250 de clujeni au stat la coadă la ajutoarele alimentare europene

Peste 250 de persoane au stat luni dimineața, 12 ianuarie 2015, la coadă la un punct de distribuţie a ajutoarelor alimentare europene deschis de Primăria Cluj-Napoca, primii oameni ajungând la ora 4.00, deşi programul a început la 8.30, iar când s-a deschis uşa s-au îmbulzit, reclamând "proasta organizare".

Mihai Seplecan critică mutarea elicopterului SMURD de la Cluj la Jibou: „Raed Arafat îşi alină ranchiunele personale”

Consilierul judeţean, Mihai Seplecan, l-a criticat în termeni duri pe Raed Arafat pentru că a decis să mute elicopterul SMURD de la Cluj la Jibou. Raed Arafat a explicat gestul prin faptul că „se lucrează pe anumite cercuri de intervenție ca să se ajungă să se acopere țara egal” și că s-a ales locația pentru ca aparatul să fie „complementar elicopterului de la Târgu Mureș, nu să-l anihileze”.

Naționala României s-a calificat la Campionatul Mondial din 2015

Naţionala de handbal masculin tineret a României s-a calificat la Campionatul Mondial din 2015, la 10 ani de la ultima performanţă similară, după ce a învins reprezentativa Sloveniei, cu scorul de 27-26 (15-17), în ultimul meci din grupa 6 europeană de calificare.

Simona Halep se menţine pe locul 3 WTA

Jucătoarea româncă de tenis Simona Halep
Jucătoarea româncă de tenis Simona Halep, care a câştigat sâmbătă turneul de la Shenzhen, se menţine pe locul 3 în clasamentul WTA, cu 6571 de puncte.

(P) Anunț Gal Valea Someșului. Apel de selecție M 322

GAL VALEA SOMEȘULUI anunță lansarea sesiunii de depunere a proiectelor pentru Măsura 322 „Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăṭirea serviciilor de bază pentru economia ṣi populaṭia rurală ṣi punerea în valoare a moṣtenirii rurale” în perioada 12.01.2015 – 21.01.2015.

Maşină de poliţie, implicată într-un accident la Cluj. Un copil a fost rănit

O maşină de poliţie aflată în misiune a fost implicată într-un accident rutier pe Bulevardul 21 Decembrie din Cluj-Napoca, după ce un şofer nu a acordat prioritate de trecere autospecialei care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, un copil de nouă ani fiind rănit în urma impactului.