monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Expertele contabile din dosarul lui Marian Oprişan au fost arestate

sursa foto realitatea.net
Tribunalul Bucureşti a decis, duminică, arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor două experte contabile din dosarul lui Marian Oprişan, acuzate că au stabilit împreună cum vor aborda expertiza, astfel încât să îi favorizeze pe inculpaţii din dosar.

Ce facem cu stațiile de autobuz noi? Le facem praf! - FOTO

statie autobuz Gheorgheni
Noile stații de autobuz nici nu au fost puse în funcțiune că au și fost distruse. Sistemul de ticketing prin care vor fi realizate stații de autobuz moderne și automate pentru bilete va fi gata abia în primăvară.

Fratele polițistului algerian ucis de atacatorii de la Charile Hebdo: „Nu-i confundați pe musulmani cu extremiștii”

Sursa: The Telegraph
Fratele lui Ahmed Merabet, ofițerul de poliție ucis la ieșirea din redacția Charlie Hebdo, a oferit câteva declarații în cadrul unei conferințe de presă emoționante. Acesta -a arătat „devastat de moartea barbarică de mâna teroriștilor, proveniți din aceeași țară de origine, care pretind că acționează în conformitate cu Islamul”, scriu jurnaliștii de la Independent.

Euro revine spre 4,47 lei

Prima săptămână din ianuarie a fost una agitată pentru leu, în contextul deprecierii euro faţă de dolar la minimul ultimilor zece ani dar şi a atentatelor teroriste de la Paris.

Un ziar german a fost ATACAT cu un dispozitiv incendiar

sursa foto: aljazeera.com
Un cotidian din Hamburg, care a publicat caricaturi cu profetul Mahomed ale revistei satirice franceze Charlie Hebdo, a fost ţinta unui atac cu un dispozitiv incendiar duminică dimineaţă, a anunţat poliţia, precizând că nu s-au înregistrat răniţi.

Cum afectează căldura aspectul fizic în timpul iernii

Dezvoltarea tehnologică a permis omului menţinerea unei temperaturi de circa 23 de grade Celsius în locuinţe pe timpul iernii, dar acest lucru afectează aspectul fizic, fiind de cele mai multe ori motivul pentru care pielea şi părul au un aspect neplăcut.