monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Este PMP un proiect eşuat?

După eşecul de la alegerile prezidenţiale, Partidul Mişcarea Populară se confruntă cu o serie de plecări şi excluderi. Mai mult, până şi liderul partidului, Elena Udrea pare să părăsească corabia, după ce zilele trecute a anunţat că „cel mai probabil nu va mai candida pentru şefia PMP“.

Leul s-a menţinut pe apreciere

Moneda naţională şi-a continuat evoluţia uşor pozitivă, care s-a manifestat la începutul săptămânii.

În fiecare duminică, două clujence (re)descoperă frumusețea Clujului

Duminică de duminică, două clujence lasă deoparte confortul de acasă, pentru a explora străzile orașului. De când au făcut și o pagină de Facebook, sute de alți amatori au început să li se alăture. Reporterii Monitorului au vrut la rîndul lor să afle cum e să redescoperi frumusețea Clujului.

Concursuri care înlocuiesc examenul de admitere la UBB, destinate elevilor de liceu

Universitatea Babeş-Bolyai organizează şi în acest an concursuri care pot înlocui examenul de admitere la facultate, pentru anul universitar 2015-2016. Acestea se adresează în principal elevilor de liceu de clasa a XI-a şi a XII-a care doresc să-şi testeze capacităţile, în vederea admiterii la una dintre cele 21 de facultăţi din cadrul UBB.

Pactul pentru Apărare a fost semnat

Marți, 13 ianuarie 2015, a avut loc la Palatul Cotroceni semnarea Pactului pentru Apărare. După semnarea Pactului, Klaus Iohannis a declarat că, pentru el, acesta reprezintă un acord implicit pentru dezvoltarea industriei naționale de apărare.

O nouă promisiune pentru autostrada Gilău-Borş. Ponta: Dacă nu există acord politic, nu are rost să pornim

Premierul Victor Ponta a cerut Ministerului Transporturilor ca până pe 15 februarie să fie decisă semnarea contractului de construcţie în concesiune a autostrăzii Comarnic-Braşov sau rezilierea procedurii. Ponta a participat marţi la sediul Ministerului Transporturilor, unde Ioan Rus a prezentat priorităţile de infrastructură rutieră aferente perioadei 2015-2016.

Noua copertă a revistei Charlie Hebdo

Noua ediție a revistei de satiră va apărea miercuri, urmând să conțină pe copertă o caricatură a profetului Mohammed.
Asistentul secretarului de Stat al SUA Victoria Nuland. Sură foto: Huffingtonpost

Victoria Nuland vine marți la Bucureşti

Adjunctul secretarului de Stat american pentru Europa şi Eurasia, Victoria Nuland, va sosi, marţi, la Bucureşti, unde se va întâlni cu oficiali români de rang înalt, pentru a discuta despre "chestiuni bilaterale şi regionale", a anunţat luni Departamentul de Stat american, într-un comunicat.
Jucătoarea româncă de tenis Simona Halep

Simona Halep s-a retras din turneul de la Sydney

Jucătoarea româncă de tenis Simona Halep, cap de serie numărul unu şi locul 3 WTA, s-a retras, marţi, de la turneul de la Sydney, din cauza unei infecţii gastrointestinale, dar va fi aptă pentru Australian Open, care va începe săptămâna viitoare.

INCENDIU în Mănăstireni

foto arhiva
Un incendiu a izbucnit marți dimineața, 13 ianuarie 2015, în localitatea Mănăstireni.