monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Liber la tamponări pe strada Observatorului - GALERIE FOTO

Marţi după-amiază strada Observatorului a devenit magnet pentru accidente rutiere. Două tamponări au avut loc la diferenţă de zece minute, patru maşini fiind avariate. Din fericire nu au existat victime.

Consiliul Judeţean Cluj, în blocaj: proiectele mari de infrastructură, în colaps; restul proiectelor, pe butuci

După arestarea fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj Horea Uioreanu în luna mai 2014, instituţia se află într-un blocaj total. De aproape un an de zile, proiectele strategice ale judeţului au fost trase pe linie moartă şi nimeni nu îşi asumă nimic. Conducerea Consiliului Judeţean Cluj este singura în măsură să deblocheze proiectele a căror valoare depăşeşte 110 milioane de lei, dar deciziile întârzie să apară.

Parlamentul ucrainean declară Rusia „stat agresor”

sursa foto: latimes.com
Parlamentul de la Kiev a adoptat marți un proiect de lege prin care Rusia este declarată stat agresor, iar autoproclamatele republici Donețk și Lugansk sunt calificate drept organizații teroriste.

Biciclist SPULBERAT de un şofer beat

Un accident rutier grav a avut loc luni, 26 ianuarie, în jurul orei 20:00, la intersecţia străzilor Tăietura Turcului cu Eremia Grigorescu, soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

Tragedia Madama Butterfly pe scena operei clujene

Opera Națională Române din Cluj-Napoca invită melomanii clujeni, miercuri, 28 ianuarie 2015, de la ora 18.30, să vizioneze opera „Madama Butterfly” de Giacomo Puccini, una dintre cele mai apreciate capodopere lirice.