monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Un bărbat a fost găsit înecat în Lacul Sucutard

Lacul Sucutard. Sursă foto: panoramio.com
Un bărbat în vârstă de 36 de ani din localitatea Sucutard a fost găsit înecat vineri, 1 august 2014, în Lacul Sucutard. Trupul bărbatului a fost scos la suprafață de echipa de scufundări din cadrul Detașamentului de Pompieri din Cluj-Napoca.

Observator astronomic ultra performant, într-un sat clujean

Observatorul astronomic de la Mărișel. Sursă foto: www. spacesignals.blogspot.com
În comuna clujeană Mărişel există, de opt ani, un observator astronomic ultra performant, situat la cea mai are altitudine din Europa de Sud-Est și fiind unul dintre puţinele centre din zonă care îmbină observarea optică a spaţiului cu radio astronomia.

Exproprieri cu scandal la Gilău pentru Autostrada Transilvania

Proprietarii unor terenuri din localitatea clujeană Gilău, pe care ar trebui să fie contruită Autostrada Transilvania, sunt hotărâţi să dea în judecată Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale după ce Statul român nu le-a ofert decât 46 de bani pentru un metru pătrat de teren arabil şi 14 bani pentru fâneţe.
Cascadorul Szobi Cseh. Sursă foto: ziuaveche.ro

A MURIT cascadorul Szobi Cseh

Cascadorul Szobi Cseh a murit, în noaptea de joi spre vineri, la Institutul Clinic Fundeni, la vârsta de 71 de ani, după ce, în iulie 2012,a fost diagnosticat cu o formă de cancer al sângelui numită mielom multiplu micromolecular.

Programul etapei a doua din Liga 1

sursa foto sport.rol.ro
Runda secundă va fi inaugurată de partida dintre Ceahlăul Piatra Neamț și ASA Târgu Mureș, în timp ce duelul dintre Universitatea Cluj și Dinamo București va trage cortina.

275 de amenzi, date de polițiștii clujeni în luna iulie

Poliţiştii clujeni au aplicat 275 de amenzi, în valoare de peste peste 77.000 de lei, în cadrul unor acţiunile pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul producerii, prelucrării, achiziţionării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.

Ce trebuie să faci dacă ești victima unei violențe în familie

Inspectoratul de Poliție Județeană (IPJ) Cluj le explică clujenilor ce înseamnă violența în familie și ce trebuie să facă persoanele care au fost victime ale unui astfel de comportament, în cadrul unor campanii de prevenire a acestor fapte.

Cartierul Mănăştur, verificat de polițiștii locali clujeni

Cartierul Mănăştur, verificat de polițiștii locali clujeni
Poliţia Locală a efectuat joi, 31 iulie 2014, o amplă acţiune de control în cartierul Mănăştur, având ca tematică aspecte privind traficul rutier, ordinea şi liniştea publică, protecţia mediului, activităţi comerciale şi disciplina în construcţii.

Încep „Serile de Vară Clujene” 2014

„Serile de Vară Clujene” 2014. Sursă foto: Seri de Vară Clujene (Facebook)
De astăzi şi până în data de 30 august clujenii și turiștii care vizitează orașul în această perioadă sunt invitați să participe la evenimentele din cadrul celei de-a IV-a ediţie a evenimentului “Seri de Vară Clujene”.

Bătrână, rănită grav de un camion pe strada Orăștiei

Un accident rutier produs cu rănirea gravă a unei femei în vârstă de 67 de ani, a avut loc joi, 31 august, în jurul orei 16:55, la intersecția dintre străzile Orăștiei și Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca.

Rețeaua de iluminat public se extinde pe mai multe străzi din Turda!

Consilierii locali din Turda
Consilierii locali turdeni au decis asupra studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivelor de investiții privind extinderea rețelei electrice de iluminat public pe zona Băilor Sărate cu străzile Alexandru Borza și Drumul Ceanului, str. Mandolinei și str. Petru Maior.