monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cesiune creanţă TVA de rambursat

În articolul de săptămâna aceasta vom analiza posibilitatea ca o firmă care are TVA de rambursat să îl cesioneze unei alte firme care are o datorie faţă de Bugetul de Stat (TVA sau orice altă datorie).

bauMax și-a vândut cele 15 magazine din ţară

bauMax a ajuns la un acord privind vânzarea celor 15 magazine ale sale din România către grupul francez Adeo
Compania austriacă de bricolaj bauMax a anunțat marți că a ajuns la un acord privind vânzarea celor 15 magazine ale sale din România către grupul francez Adeo, informează APA.
Dan Voiculescu

Cererea lui Dan Voiculescu de strămutare a dosarului ICA, judecată vineri

Cererea lui Dan Voiculescu de strămutare a dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare, de la Curtea de Apel Bucureşti la o altă instanţă, se judecă în vineri, după ce instanţa supremă a admis cererea de preschimbare a termenului care fusese stabilit la 24 septembrie.

Accident în Floreşti: trei maşini avariate din cauza unui şofer neatent

O persoană a fost rănită şi trei autovehicule au fost distruse într-un accident de circulaţie care a avut loc luni după amiaza pe DN1 E60, în comuna Floreşti, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea a trei autovehicule.

Serate lirice la Palat

Melomanii clujeni vor avea ocazia, joi, 10 iulie, de la ora 20.3, în premieră la Cluj-Napoca, să umărească o serie de concerte reunite sub denumirea de „Microstagiuni estivale de spectacole” ce se vor desfăşura la Palatul Bánffy, a cărui curte interioară găzduieşte recent deschisa terasă-restaurant „La Palat”.
sursa foto monitorulvn.ro

Procesul lui Marian Oprișan se reia la Judecătoria Cluj-Napoca

Președintele Judecătoriei Cluj-Napoca, judecătorul Lucian Marian, a declarat că procesul în care este judecat președintele Consiliului Județean (CJ) Vrancea, Marian Oprișan, are un nou termen pe 10 iulie, după ce termenul anterior a fost pe 22 mai.

PLOI ŞI VIJELII în toată ţara

sursa foto: libertatea.ro
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferică accentuată, valabilă de marţi de la ora 18.00 până miercuri la ora 21.00.

Sorin Apostu, din nou după gratii

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu s-a predat luni la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, după ce a fost condamnat definitiv pentru corupţie. Marți el va fi transferat la Penitenciarul din Gherla, unde îşi va ispăşi pedeapsa.

Programul de marţi de la Cupa Mondială

Prima semifinală a Cupei Mondiale, Brazilia - Germania, va avea loc, marţi, de la ora 23.00, la Belo Horizonte, învingătoarea urmând să joace în finală, iar învinsa în meciul pentru locul trei.