monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Moda uleiului de palmier face ravagii în... canalizarea orașului

Canal opturat plin de ulei de palmier
Uleiul de palmier a fost promovat cu agresivitate pe piața alimentară, fiind prezentat ca unul dintre „alimentele minune” pe care omul modern le caută cu atâta disperare. Acesta este însă unul dintre ingredientele care fac parte din „rețeta mortală” pentru canalizarea Clujului.

În ce stadiu se află autostrăzile din zona Transilvaniei?

Autostrada Transilvania
La scurt timp după ce Ioan Rus, „părintele Autostrăzii Transilvania” – după cum l-a numit preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan - a ajuns în fruntea Ministerului Transporturilor, social democraţii clujeni au făcut un bilanţ al lucrărilor la tronsoanele de autostradă din zonă.

Apreciere în linie a leului

După ce raportul euro/leu a atins, în prima zi a acestei luni, minimul ultimelor 13 luni, de 4,3845 lei, au urmat trei zile consecutive de creştere, pentru ca ieri leul să revină pe uşoară apreciere.
Europarlamentarul PDL Monica Macovei

Blaga: Monica Macovei și-a făcut datoria

Liderii PDL, Vasile Blaga și Cătălin Predoiu au declarat, luni, că „europarlamentarul Monica Macovei și-a făcut datoria” ca răspuns la afirmațiile lui Dan Voiculescu, președinte fondator al PC, care a spus că va susține un eventual proces împotriva Monicăi Macovei pentru defăimarea României.
Dan Voiculescu

Dan Voiculescu în instanță: Nu sunt probe care să mă incrimineze

Dan Voiculescu a fost audiat luni, timp de aproximativ două ore, la Curtea de Apel București, el susținând în instanță că nu sunt probe directe sau indirecte care să îl incrimineze în dosarul ICA. Fondatorul Partidului Conservator a declarat în fața instanței că procurorul de caz de la DNA a intimidat martorii în timpul anchetei.

Sorin Apostu, CONDAMNAT DEFINITIV la 4 ani și 6 luni ÎNCHISOARE CU EXECUTARE

Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca Sorin Apostu
Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca Sorin Apostu a fost condamnat definitiv luni, 7 iulie 2014, de Înalta Curte de Casație și Justiție la patru ani și șase luni de închisoare cu executare, pentru luare de mită, spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Halep rămâne pe locul 3 WTA. Ce poziții ocupă celelalte jucătoare române

sursa foto: wimbledon.com
Simona Halep, care a ajuns până în semifinale la Wimbledon, se menţine pe locul 3, cu 6.785 puncte, în clasamentul WTA. Totodată, tenismana din Constanța se află pe poziţia a doua în clasamentul pe acest an, care contează în vederea participării la Turneul Campioanelor de la Singapore, de la sfârşitul sezonului.

Un taifun foarte puternic se îndreaptă spre Japonia

Un taifun foarte puternic se îndreaptă spre Japonia
Un taifun foarte puternic, supranumit Neoguri, se va îndrepta luni seara către insula Okinawa, în extremul sudic al Japoniei, a anunţat agenţia de meteorologie niponă, care a lansat o alertă maximă.

BAC 2014: Ce faci dacă ai picat examenul

Elevii nemulțumiți de notele obținute la examenul de Bacalaureat din 2014 sau cei care au picat examentul, pot depune contestații luni, 7 iulei 2014, între orele 12:00-16:00.