monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Bibliotecile din Cluj îi atrag pe tineri în lumea lecturii

Bibliotecile din Cluj îi atrag pe tineri în lumea lecturii
Copiii și adolescenții sunt chemați în vacanța de vară să-și petreacă timpul la bibliotecă. Jocuri educative, ore de povești, desene animate sau vizionări de filme sunt doar câteva activități propuse de Biblioteca Județeană „Octavian Goga”ca să-i atragă pe cei mici în lumea cărților.

100 de clujence, îmbrăcate elegant, au promovat mersul pe bicicletă - FOTO

Skirt Bike 2014
Peste 100 de bicicliste de toate vârstele au luat parte, duminică, la ediția de anul acesta a SkirtBike, organizat de către Clubul de Cicloturism "Napoca". Prin participarea la eveniment, acestea au dorit să promoveze atât pedalatul în ținută elegantă, cât și mersul pe bicicletă.

EXCLUSIV Vasile Morovan, “Mânzul” cu pumnii de oțel

Vasile Morovan a furat meserie de la Francisc Vaștag, Leonard Doroftei și Mihai Leu, foştii săi colegi și prieteni de la loturile naţionale. Fostul boxer clujean, poreclit și “Mânzul“, deține titlul de “Maestru al sportului”.

Locurile de joacă din oraş sunt frumoase doar pe hârtie

Locurile de joacă din oraş sunt frumoase doar pe hârtie
Autorităţile locale sunt asaltate frecvent cu reclamaţii referitoare la locurile de joacă. Oamenii spun că sunt prea puţine, sunt multe aparate defecte şi în unele locuri boschetarii au transformat toboganele în toaletă publică.

Volatilitate minimă a leului

Săptămâna trecută a fost una liniștită pentru leu, volatilitatea lui față de principalele valute fiind una de circa un ban, excepţie făcând dolarul american.

Plajele de pe litoralul bulgăresc prezintă sau nu pericol de îmbolnăvire cu Hepatita A?

Informațiile oficiale venite din Bulgaria, în urma monitorizării calității apelor pentru îmbăiere în zonele turistice, arată că valorile indicatorilor microbiologici cercetați sunt în conformitate cu cele legale, nereprezentând riscul de imbolnăvire. În ceea ce privește declarațiile venite din partea unor persoane fără funcții oficiale, cu referire la infestarea cu hepatita A, autoritățile bulgare nu au confirmat acest lucru.