monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Pricopie, despre modificarea Legii Educației: Sunt corecturi absolut necesare

Ministrul Educației Naționale, Remus Pricopie, susține că Ordonanța de urgență nr. 49/ 2014 de modificare a Legii Educației Naționale, adoptată de Guvern pe 26 iunie, este rezultatul unor lungi discuții și negocieri cu profesori, directori de școli, rectori, sindicate, asociații de elevi și părinți, reprezentanți ai autorităților locale.
sursa foto: dreptatea.ro

Un lider PNL, găsit SPÂNZURAT. Acesta încerca să se SINUCIDĂ

Adrian Ichim, liderul PNL Buhuși, a avut o tentativă de suicid. Omul de afaceri gestionează activitatea unei firme care are printre ținte creșterea și îngrijirea animalelor, desfacerea cărnii și a produselor din carne, dar și funcționarea unui select restaurant.
Sursa foto: telegrafonline.ro

Cazul de antrax din Ungaria nu afectează sănătatea consumatorilor români

Cazul de antrax din Ungaria, apărut în urma unei sacrificări ilegale într-o fermă aflată la 160 de kilometri de Budapesta, nu are implicaţii asupra sănătăţii publice a consumatorilor din România, informează Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Care sunt pașii pentru o manichiură perfectă

Realizarea manichiurii perfecte nu mai reprezintă de acum o provocare şi o cheltuială în plus pentru femei, unul dintre specialiştii din Los Angeles dezvăluind câteva trucuri pentru obţinerea unghiilor perfecte.

Sarkozy nu e dorit la putere în Franța

Aproape două treimi dintre francezi (65%) nu doresc ca fostul președinte Nicolas Sarkozy să participe la alegerile prezidențiale din 2017, potrivit unui sondaj realizat de BVA pentru Itélé și Le Parisien-Aujourd'hui en France.